PRIPREMA SPEKTAKL

Doris Dragović rasprodala Spaladium arenu: ‘Jednog gosta uopće ne poznajete, pronašla sam dragulj‘

Karte za koncert na kojem će diva naše glazbe u rodnom Splitu proslaviti 40 godina karijere rasprodane su do posljednjeg mjesta

Doris Dragović

 Nikola Vilic/Cropix

Blagoslovljena sam i darovana, jer sam dobila priliku voljeti to što radim i raditi to što volim, a to su veliki darovi. Kad se čovjek osvrne, bilo je tu svih mogućih propitivanja, dilema, uspona, padova, svega onoga što jedan život treba zadesiti da bi se mogao nazvati vrijednim - kaže Doris Dragović za čiji koncert što će ga 12. studenog održati u Spaladium Areni više nema ulaznica.

Karte za koncert na kojem će velika diva naše glazbe u svom rodnom Splitu proslaviti četrdeset godina karijere su rasprodane do posljednjeg mjesta. Pokazalo se da je Spaladium Arena za publiku Doris Dragović jednostavno - premala. Doris je na tome beskrajno zahvalna, a otkrila nam je kako se osjeća uoči koncerta:

- Premda je subota blizu, ja sam još uvijek u pripremama, u stvaranju... Još uvijek mi je koncert ‘daleko‘ tako da će baš biti lijepo kad mi se u subotu koncert dogodi - govori Doris, koja će na svom nastupu ugostiti kantautora Luku Radana, kojem je ona krsna kuma.

image

Doris Dragović

Nikola Vilic/Cropix

- On još nije ni počeo stvarati glazbenu karijeru, ne znam hoće li i što će napraviti na tom planu, ali ja sam ugledala dragulj i nekako ga zamantala da izađe pred ljude i otpjeva meni jednu posebno dragu njegovu pjesmu. Za njega će se tek čuti, ali sam htjela da ljudi čuju tu njegovu pjesmu koja je mene pomela s nogu - kaže Doris koja je sama napisala hrvatsku verziju Lukine pjesme ‘Amsterdam‘ koju je ovaj nadareni mladić napisao na engleskom jeziku.

- Znala sam ja i u prošlosti ponekad intervenirati oko stihova, tu i tamo bih promijenila neku strofu - otkriva Doris koja će se na splitskom koncertu tri puta presvlačiti, a cijela njena glazbena priča bit će u znaku boje fuksije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 01:54