SPEKTAKL U ARENI

Doris Dragović još sabire dojmove: ‘Duša mi je puna... Treba vremena da se slegnu sve emocije‘

Vidjela sam je kao bezvremensku divu u modernom izdanju, rekla je dizajnerica Anamarija Asanović čije je kreacije nosila pjevačica

Doris Dragović

 Jakov Prkic/CROPIX

"Duša mi je puna... Treba vremena da se slegnu sve emocije, jer ta komunikacija s publikom uživo iznimno je moćna, posebno u mom rodnom gradu. Pjesma nas je sve vodila do nekih naših uspomena, nadanja, radosti. Vratile su mi se slike iz prošlosti, podsjetile me na brojne trenutke i ljude.

Bila je ovo iznimno emotivna večer za mene. Zahvalna sam svakom pojedincu koji je sa mnom podijelio ovo iskustvo, hvala vam od srca, dragi ljudi", poručila je Doris Dragović nakon koncerta u splitskoj Spaladium Areni koji su uveličali i njezini glazbeni gosti.

image

Doris Dragović

Sasa Buric/CROPIX

Jedan od njih bio je mladi Luka Radan, za kojega je Doris ranije rekla da je dragulj koji je pronašla. Nastupio je uz pratnju The Splittersa, mladog benda koji je u subotu imao i svoju prvu važnu promociju, ali to ih nije spriječilo u naumu da se pridruže Luki na sceni pred punom Arenom.

Gošće glazbene dive bile su i članice ženske klape Kurjože, s kojom su otpjevale "Moja jube, lipi cvite", a na poseban način izvele su i omiljeni hit "Srdele". Svoj obol glazbenom događaju dao je i Ante Gelo s orkestrom.

image

Doris Dragović

Sasa Buric/CROPIX

Tijekom koncerta Doris je nosila tri kreacije Anamarije Asanović.

"Htjela sam za Doris učiniti nešto posebno. Oduševilo me što joj se svidjela moja ideja, ono kako sam je ja vidjela - bezvremenska diva u modernom izdanju", rekla je dizajnerica.

Podsjetimo, Doris Dragović u subotu navečer pjevala je skoro tri sata i nastup završila bosa, publika je bila u transu, a ponajviše kad je zapjevala "Mariju Magdalenu".

image

Doris Dragović

Sasa Buric/CROPIX
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 09:02