ROCK LEGENDE

Dino Jelusić oduševio fotkom s probe Whitesnakea: ‘Dva najbolja svjetska rock vokala napokon skupa‘

Trenutno se zajedno s rock legendama nalazi u Los Angelesu gdje se svi zajedno pripremaju za turneju

Dino Jelusić i Whitesnake

 Instagram

Dino Jelusić odradio je svoju prvu probu s grupom Whitesnake! Trenutno se zajedno s rock legendama nalazi u Los Angelesu gdje se svi zajedno pripremaju za turneju na kojoj im se na poziv Davida Coverdalea sada pridružio i zagrebački glazbenik, koji će upravo u društvu članova slavne grupe za mjesec i pol proslaviti svoj trideseti rođendan.

Povodom okupljanja grupe koja se sada u Americi sprema za nove, žestoke koncerte i Dino i Coverdale na društvenim su mrežama objavili fotografiju na kojoj zajedno poziraju i bacili fanove u trans.

- Rock on!

- Bravo! Dva najbolja svjetska rock vokala napokon skupa!

- Bog vas čuvao, majstori - oduševljeno pišu obožavatelji diljem svijeta.

Dina su, podsjetimo, članovi Whitesnakea prvi put uživo čuli kako pjeva na koncertu na zagrebačkoj Šalati u srpnju 2019., a po silasku s bine Coverdale mu je pružio ruku, čestitao i rekao: 'Great seat, mate'. Samo dvije godine kasnije uslijedio je poziv koji je promijenio sve, o čemu se oglasio i sam Coverdale:

- Apsolutno sam oduševljen što mogu izraziti dobrodošlicu iznimno talentiranom Dinu Jelusiću u Whitesnake. Imamo ga na oku još otkako smo prije dvije godine zajedno svirali u Zagrebu. Obožavat ćete ga! - poručio je fanovima koncem srpnja 2021. na Facebooku frontmen benda David Coverdale.

- Izuzetna mi je čast što sam dio jednog od mojih najdražih bendova svih vremena. Telefonski poziv Davida Coverdalea nešto je o čemu svaki pjevač i glazbenik moje generacije može samo sanjati. I dalje mi sve izgleda potpuno nadrealno. Jedva čekam krenuti na put s Whitesnakeom i kao što mi je sam veliki DC rekao, da dam dio svog identiteta zvuku ovog kultnog benda - kazao je tada Dino, novi član Whitesnakea čija turneja starta u svibnju u Dublinu, a nastavlja se u Newcastelu, Manchesteru, Londonu, Kopenhagenu, Helsinkiju, Stockholmu, Pragu, Cartageni, Milanu, Budimpešti, Beogradu, Skopju, Beču... Tempo će biti ubitačan jer će glazbenici od 10. svibnja do 14. srpnja svirati u trideset i jednom gradu. Whitesnake će s Dinom Jelusićem 2. srpnja nastupiti i u Zagrebu, što naš glazbenik jedva čeka.

- Koliko je gušt pjevati pred publikom iz svog grada? Najveći! - kaže Dino.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:30