SIMPATIČNI VODITELJ

Davor Meštrović Meštar: ‘Bez ove tri stvari nemojte ni kretati u Dalmaciju...‘

Popularni televizijski voditelj za HRT je otkrio koje sitnice njegov odmor čine savršenim

Davor Meštrović

 Hrt/screenshot/

Janjetina, dagnje, kamenice, smokve, masline, maslinovo ulje... - to su važne stvari koje prosječnom građaninu trebaju na godišnjem odmoru, smatra Davor Meštrović Meštar. Popularni televizijski voditelj za HRT je otkrio kako upravo ove sitnice njegov odmor čine savršenim, a to savršenstvo pronašao je u Selinama, gdje već godinama ljetuje u krugu svoje obitelji.

Meštar je ispričao i koje tri stvari obavezno nosi sa sobom kad kreće u Dalmaciju.

- Takva su vremena da moram upozoravati na stvari koje su važne za javno zdravstvo. Dakle, nikad bez zaštitne kreme visokog faktora, nikad bez ručnika kojim omeđuješ svoj teritorij na plaži i nikada bez šešira. Jer u moje vrijeme učilo se da šešir glavu čuva - upozorava Meštar koji tijekom ljeta najradije sluša operne arije.

@hrvatska_radiotelevizija Davor Meštrović: "Godišnji bez društvenih mreža? Nije to to..." ? #DobroJutroHrvatska #ljeto #davormeštrović ♬ original sound - HRT

- Moja asocijacija na ljeto je Vrlika i izvođenje opere ‘Ero s onoga svijeta‘, posebno dio ‘Što na nebu sja visoko‘ - ispričao je Meštar poručujući svima da budu vezani uz hrvatske autore, hrvatsku operu i hrvatsku glazbu.

Voditelj emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska‘ kazao je i kako su mu najdraže uspomene s ljetovanja prva zajednička kupanja s djecom, tijekom kojih su ona i proplivala, a priznao je i kako tijekom odmora ne isključuje mobitel.

- Godišnji bez društvenih mreža? Nije to ono pravo. Treba ti da se pohvališ da si jeo najskupljeg jastoga, da se pohvališ da si došao na mjesto na koje mnogi nikada neće doći, da lažeš da si bio na najskupljem mjestu na svijetu, da se slikaš tako da izgledaš mršavo, preplanulo, lijepo - kroz smijeh je rekao televizijski voditelj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. travanj 2024 15:35