VRATILA SE U GRAD

Danijela Dvornik pokazala novi zagrebački stan, javila joj se i Ella: ‘Otišla sam, a kao da nisam‘

Danijela Dvornik je prije nekoliko godina odlučila urbani zagrebački život zamijeniti mirnijim životom na otoku

Danijela Dvornik

 Instagram/Danijela Dvornik/

Ovog je jutra Danijela Dvornik objavila fotografiju kako ispija kavu uz prozor u svom novom zagrebačkom stanu, gdje se vratila s s otoka Brača.

Prema opisu fotografije, nekoliko dana će biti u glavnom gradu, a iskoristit će ih za kave s prijateljima, odlaske u kino i kazalište.

- Nedjeljno jutro u kišnom Zagrebu. Budi sjećanja. Otišla sam, a kao da nisam. Sjećanja su poput dragocjenih bisera koji oblikuju našu percepciju grada i nas samih. Zagreb je mjesto gdje su se događaji pretapali u uspomene, stvarajući nevjerojatnu mozaiku života. Iako mi je teško otići s otoka, drago mi je kad stignem u Zagreb - piše uz fotografiju. U komentarima joj se javila i kći Ella Dvornik koja ju je upitala ‘‘kako joj je u novom stanu‘‘, a Danijela joj je odgovorila kako joj je "odlično".

- Mislim da trebate knjigu napisati, tako lijepo pišete milina svaku rečenicu pročitati i uživati u njoj - sugerirala je Danijeli jedna pratiteljica.

Podsjetimo, Danijela Dvornik je prije nekoliko godina odlučila urbani zagrebački život zamijeniti mirnijim životom na otoku i preseliti se na otok Brač.

image

Danijela Dvornik u svom bračkom domu

Mario Todoric/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. ožujak 2024 12:44