DIVI SE ŽENAMA

Danijela Dvornik o vezama s muškarcima: ‘Nijednoj nije do ponovne udaje ili udaje općenito‘

‘U današnje vrijeme sužen je izbor kvalitete pa je ženama teško pronaći nekoga za udaju‘ - poručila joj je pratiteljica

Danijela Dvornik

 Mario Todoric/Cropix

Danijela Dvornik ne skriva koliko uživa u životu, a posebno u malim stvarima koje život čine ljepšim. Često se bavi i temama koje su vezane uz ljubavne odnose pa je tako i sada na svom Instagram profilu podijelila nekoliko misli o životu bez muškaraca sa svojim pratiteljicama.

"Mi smo žene genijalna bića. Trebamo se više voljeti, cijeniti i poštovati jer što više upoznajem sebe to više upoznajem i žene oko sebe. Je li znate da su mnoge žene u mojim godinama udovice ili jednostavno žive same? Upoznala sam ih podosta i redom su to posebne žene, snažne, sposobne i pune života. Svaka od njih ima svoju životnu priču. To je tema koja me u zadnje vrijeme vrlo zaokuplja, jer niti jednoj nije do ponovne udaje ili udaje općenito. To ne znači da ne vole muškarce, naprotiv. Jednostavno 'namorale su se' i sad više to ne žele. Malo je muškaraca koji mogu izaći na kraj s takvim 'ostvarenim' ženama, biti im oslonac u životu a da jednostavno ne u padnu u zamku trosjeda i daljinskog upravljača s pogledom 'što jedemo danas?' Mislim, nema ništa loše ni u trosjedu s daljinskim, zajednički zavaljeni ponekad, ali kad to postane svakodnevna pojava, život izgubi smisao. Osim toga, primijetila sam da žene u mojim godinama daleko više cijene vrijeme i život koji nam preostaje. Te žene, imaju toliko toga za dati i pružiti da su taj 'trosjed', metaforički rečeno, naprosto prerasle. Koliko vas pronalazi sebe u ovoj mojoj jutarnjoj priči? Koliko vas ima? Iskustva?", napisala je Danijela u opisu fotografije na kojoj sjedi za laptopom.

Odmah su se javile brojne pratiteljice.

"Sve dobro rečeno, no u današnje vrime sužen je izbor kvalitete pa je ženama teško pronaći nekoga za udaju", "Bravo Danijela! Zbog toga sam Vas i zapratila, zbog Vaše samostalnosti i uživanja u životu. Doduše, starija sam od Vas par godina, i s mužem i bez muža neovisna i samostalna, još aktivno radim, a prošle godine ostala sam udovica. Jako mi se sviđa Vaš način života" - glasili su samo neki od komentara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:55