KULINARSKI SHOW

Damir iz ‘Hell‘s Kitchena‘ oglasio se nakon što je ‘nestao‘ iz showa pa otkrio svoje planove

‘Plan je ići stažirati u restorane s Michelinovom zvjezdicom‘, rekao je

Hell‘s Kitchen

 Rtl/

"Nema Damira, on više ne pripada ovoj kuhinji i mome timu. Samo ćemo nastaviti dalje", kazao je chef Tomislav Gretić u RTL-ovom kulinarskom showu "Hell‘s Kitchen". Damir Glasnović otišao je iz showa jer, kako je kazao za RTL, pravila se moraju poštovati.

Iako je to iskustvo koje će pamtiti za cijeli život jer je stekao, objasnio je, doživotne prijatelje, neke bi stvari pri ponovnom ulasku u show promijenio. "Puno bih hrabrije išao, puno bi bolje to izgledalo što se tiče samog kuhanja, puno preciznije", kazao je pa dodao koji su mu budući planovi.

image

Hell‘s Kitchen

Rtl/

"Plan je držati se fine dininga, tu se oformiti te, ako bude sve kako treba, ići stažirati u restorane s Michelinovom zvjezdicom, ozbiljnije, to mi je neki plan zasad za ovu godinu", rekao je. Osvrnuo se i na kritike chefa Gretića. "Kritika ti može često poremetiti fokus, ali uvijek gledaš da iz nje izvučeš najbolje i ideš dalje. Njegove kritike imaju težinu, s druge strane, lijepo je kad te pohvali", pojasnio je Damir.

Intervju je izazvao mnoge komentare na društvenim mrežama. "Dakle, bilo je veliko s****. zanimljivo je da je istaknuo dobre odnose s članovima svog tima", "Što se dogodilo iza kamera, možemo samo nagađati", "Nekako mi od početka nije nešto s njim štimalo, ali možda sam stekla krivi dojam", neki su od komentara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. travanj 2024 21:38