VIRALNI VRLIĆ

Cijeli svijet priča o našem vaterpolistu, žene oduševljene: ‘Pogledajte to tijelo, savršen muškarac‘

Hrvatska reprezentacija pobijedila je Mađare u polufinalu, a pažnju je posebno privukao jedan hrvatski vaterpolist

Ivica Tucak i Josip Vrlić

 Tom Dubravec/Cropix

Hrvatska reprezentacija pobijedila je jučer Mađarsku u vaterpolu i plasirala se u finale Olimpijskih igara. Uoči njihove utakmice su se društvenim mrežama krenule širiti fotografije našeg vaterpolista Josipa Vrlića kojeg su svi, a pogotovo žene, pohvalili zbog njegove građe, a prozvali su ga i "prirodnim sportašem".

"Ovako izgleda elitna atletska izvrsnost", napisao je jedan korisnik X-a uz Josipove fotografije, a njegova je objava prikupila više od 70 tisuća lajkova. "Već 30 minuta tražim njegovo ime", "Ovakva građa je prezgodna", "Kad me budu pitali koji je moj tip muškarca, pokazat ću im ovu fotografiju", "Ovo je doslovno idealni muškarac", "Savršeno muško tijelo", pisale su obožavateljice.

image

Ivica Tucak i Josip Vrlić

Tom Dubravec/Cropix

Inače, Vrlić je visok 198 centimetara i ima 135 kilograma, na što brojni nisu navikli kad su u pitanju plivačka natjecanja na Olimpijskim igrama. Međutim, kako brojni kažu, njegova je građa savršena za vaterpolo koji je izrazito zahtjevan sport.

image

Josip Vrlić

Damir Krajac/Cropix

Hrvatski vaterpolisti pobijedili su Mađare s rezultatom 9:8 (3:3, 4:2, 2:2, 0:1) te tako osigurali najmanje srebrnu medalju. U nedjelju je na rasporedu finale u kojem će igrati protiv srpske reprezentacije.

image

Josip Vrlić (skroz lijevo)

Orange Pics Bv/Alamy/Alamy/Profimedia/Orange Pics Bv/alamy/alamy/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. kolovoz 2024 09:29