POBJEDNIK ŽIVOTA NA VAGI

Čapo: ‘Zbog leukemije nisam znao hoću li dočekati svoje dijete. A ovo je bio moj zadnji rat i sad hoću mir‘

Otac troje djece radi kojih se i prijavio u ‘Život na vagi‘, oduvijek je bio borac kojeg nisu pokolebale ni najveće prepreke

Josip Čapo s prijateljima i obitelji

 Vedran Peteh/Cropix

Što mi je prvo prošlo kroz glavu kada su me proglasili pobjednikom ‘Života na vagi‘? Iskreno, bio sam sav smušen i u prvi trenutak uopće nisam shvatio što to znači. Samo sam želio zagrliti svoju suprugu koja je bila u publici. Jer da nije nje ne bi bilo ni tog mog rezultata - iskreno kaže Josip Čapo (31) iz Feričanaca koji je u RTL-ov show ušao sa 172 kilograma, a u velikom finalu pokazao je da je ne samo da je najbolji natjecatelj u ovoj sezoni već da je ostvario jedan od najboljih rezultata u svih šest sezona jer je u konačnici bio lakši od 100 kilograma, a skinuo je čak 45.5 posto tjelesne mase.

Otac troje djece radi kojih se i prijavio u ‘Život na vagi‘, oduvijek je bio borac kojeg nisu pokolebale ni najveće prepreke, poput leukemije koju je prebolio prije nekoliko godina.

image

Josip Čapo

Vedran Peteh/Cropix

- Ta 2015. godina bila je najteža godina u mom životu. Pamtim dan kada mi se kći trebala roditi, a ja sam primio ciklus kemoterapije, bio u bolnici oko 40 dana i uopće nisam znao hoću li dočekati svoje dijete - ispričao je u showu Slavonac koji se nada kako je pobjeda u ‘Životu na vagi‘ posljednji izazov što ga je sudbina postavila ispred njega.

- Ovo je bio moj neki zadnji rat i sad hoću mir - poručuje pobjednik koji će sada, kada je natjecanje završilo, dodatno poraditi na svojim mišićima. On je, uostalom, uz naporne treninge i režime prehrane, već pokazao i dodatan angažman - dnevno je hodao 30 kilometara, svaki je trening dosad odradio bez previše jadikovanja, a rezultati ga, naravno, vesele.

image

Pobjednik Josip Čapo

Vedran Peteh/Cropix

- Novi Čapo je sretniji, zadovoljniji, u nevjerojatnoj kondiciji! I sam se tome čudim. Novi Čapo je napravio 250 kilometara ovaj tjedan. To ne mogu vjerovati - rekao je Čapo koji je istaknuo kako mu je tijekom showa odgovarao red, rad i disciplina, a gotovo vojnički dril doveo ga je u nevjerojatnu formu.

Novčanu nagradu od 150.000 kuna ovaj mladi čovjek, koji je pobjedu posvetio svom djedu, mudro će iskoristiti.

- Imam planova oko adrenalinskog parka, želim napraviti i kušaonu za domaće proizvode koje proizvodimo u našem OPG-u. Imam još puno planova, a novčana nagrada pomoći će mi da neke od njih i ostvarim - kazao je Čapo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 16:45