BROZOVA SILVIJA

Brozović već godinama vodi miran obiteljski život s biologinjom: ‘Žive svoju talijansku priču!‘

Jedan od omiljenih igrača hrvatske reprezentacije, osim nogometu, jako je posvećen svojoj obitelji

Silvija i Marcelo Brozović

 /Instagram/ Silvija Brozović

Nogometaš Marcelo Brozović trenutačno igra za talijanski Inter, a u hrvatskoj reprezentaciji sinoć je zaigrao na poziciji veznog igrača protiv Nizozemske koju su Vatreni pobijedili s čak 2 gola prednosti (4:2). Brozovića navijači pamte kao brzog igrača upečatljivog karaktera, a na SP-u u utakmici protiv Japana oborio je rekord pretrčavši 16,7 kilometara. Ipak koliko god da je dinamičan na terenu, s druge strane, od milja zvani „Broz”, vodi miran privatni život.

Brozović već godinama ima podršku svoje supruge i obitelji. Od 2016. godine u braku sa Silvijom, s kojom se vjenčao u matičnom uredu u Velikoj Gorici u krugu kumova i obitelji. Prije vjenčanja bili su u vezi četiri godine, a sada žive u Milanu gdje Brozović igra za Inter. Silvija je završila biologiju na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu, a potom se preselila u Milano kod Brozovića.

image

Silvija Brozović navijala je za supruga i Vatrene u Dohi u Kataru u prosincu

Tom Dubravec/Cropix

Silvija i Marcelo imaju dvoje djece šestogodišnju kćer Auroru i trogodišnjeg sina Rafaela. Drže svoj privatni život podalje od očiju javnosti i rijetko se pojavljuju skupa. Iako, Silvija na svom Instagram profilu rado dijeli radosne trenutke s obitelji i trenutke ponosa na supruga i tatu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 17:56