ELLIN GAMBIT

Beth Harmon, jesi li to ti? Naša se influencerica transformirala u lik iz popularne serije

‘Mislim da sam malo previše gledala seriju ‘The Queen‘s Gambit‘‘, priznala je 29-godišnja Ella Dvornik-Pearce
 Profimedia/Instagram/kolaž

Beth Harmon, jesi li to ti?

Da nevjerojatno nalikuje američkoj glumici Anyi Taylor-Joy, odnosno liku Beth Harmon iz trenutačno megapopularne Netflixove serije “Damin gambit” dokazala je Ella Dvornik-Pearce (29).

- Mislim da sam malo previše gledala seriju 'The Queen's Gambit' i morala sam otići u Vikler i ruž da isprobam frizuru. Još samo moram kupiti šah (za ukras) – napisala je ova popularna lifestyle blogerica, jedna od naših najcjenjenijih influencerica, a prije i glazbenica, na svom Instagram profilu pokazavši svoju transformaciju u Beth, djevojku nevjerojatnog šahovskog talenta koja tijekom godina, a radi se o 50-im i 60-im godinama 20. stoljeća, ulazi u svijet te igre penjući se prema vrhu na međunarodnoj pozornici.

image
Hollywood Archive/Avalon Editorial/Profimedia

Ellina nova retro frizura bila je hit 60-ih godina prošlog stoljeća, a cijeli look je upotpunila obaveznim crvenim ružem i oštrim tušem na očima.

- Jeste li i vi opčinjeni stilom tih vremena? - upitala je Ella svoje pratitelje, njih više od pola milijuna.

- Odlična serija, stajling i super ti stoji! - jedan je od mnogih komentara Ellinih pratiteljica koje su oduševljene njenom retro transformacijom.

- Cura me u više navrata postila na tebe dok sam gledala seriju. Mislim se, ma na koga mi sliči – napisala je, pak, druga pratiteljica ističući očitu sličnost glumice Anye Taylor-Joy i Elle, koje obje dijele dramatične crte lica i porculansku put.

- Ja sam opčinjena serijom. Odavno nisam ništa bolje pogledala. A o kostimografiji da ne pričam – jedan je od očaranih komentara.

image
Netflix/The Hollywood Archive/Hollywood Archive/Profimedia

Naime, osim senzacionalne glume Anye Taylor-Joy, serija je gledatelje oduševila dojmljivim vizualnim prosedeom te preciznom i lijepom scenografijom i kostimografijom.

Za šarmantne outfite Beth Harmon, koju glumi mlada Anya Taylor-Joy, pobrinula se poznata francuska kostimografkinja Gabriele Binder. Pri slaganju Bethinih odjevnih kombinacija, otkrila je Binder, inspirirala se nezaboravnim izdanjima slavnih dama poput Audrey Hepburn i Edie Sedgwick.

Osim fotografija s novom frizurom, Ella je na Instagramu podijelila i TikTok video na kojemu pokazuje svoju transformaciju i povratak u šezdesete.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 05:11