NASMIJANA OLIVERA

Balaševićeva supruga novim videom raznježila fanove: ‘Kakva žena! Đole je znao koga voli...‘

‘Srce mi često zakuca u ritmu one lopte na crijepu šupe‘, govori Olivera u videu koji je objavila na svom Instagramu
Đorđe Balašević sa suprugom Oliverom
 Tea Cimas/Cropix

Nasmijana i vedra Olivera Balašević, obratila se svojim pratiteljima na Instagram profilu. Iako se nakon smrti svog supruga, slavnog pjevača Đorđa Balaševića, nakratko povukla s društvenih mreža i iz javnosti, sada je Olivera sve aktivnija.

Upravo tim videom supruga pokojnog pjevača najavila je predstavljanje svoje knjige "Planeta Dvorište".

- Srce mi često zakuca u ritmu one lopte na crijepu šupe. I koliko god ova rečenica bila i lament nad onim čega više nema i koga više nema, ostaje saznanje da je nekim čardašima naprosto suđeno da postanu uspavanke. A onda nekoliko decenija kasnije i serenada pod jednim prozorom ovjenčanim s tri lale - rekla je.

"Đole je znao koga voli", "neponovljiva, zaista, dama i intelektualka, uzor", "kakva žena" samo su neki od komentara koji stoje ispod ove objave.

Podsjetimo, Olivera je nakon smrti svoga supruga zajedno s obitelji donirala audiovizualnu opremu za unapređenje produkcije studentskih radova Akademiji umjetnosti u Novom Sadu, no javnost je zaintrigirala njezina izjava o oporuci. Vrijednost donirane opreme bila je oko 30 tisuća eura, a Olivera ju je predala na obilježavanju dana Akademije.

- U ovim danima, koji su neoprostivo teški mojoj djeci i meni, kao roditelj želim se zahvaliti na ovaj način. Na naličju akademske stvarnosti kojoj smo ja i moja obitelj izloženi, nekoj drugoj stvarnosti koju moram spomenuti, kao javne ličnosti, postoje određena nagađanja na portalima i po kuloarima o nekakvoj oporuci. A sistem nas je negdje naučio da postoji termin imovinska rasprava. Na spisku onih koji nasljeđuju ostavštinu nalaze se moja djeca i nalazi se Akademija umjetnosti - rekla je Balaševićeva udovica.

No iako se pokušala držati podalje od znatiželjnika, dio Balaševićevih fanova napao ju je na društvenim mrežama nakon što je izašla u ružičastoj vestici i šarenoj marami dva mjeseca poslije Đorđeve smrti. Nije im se svidjelo što Olivera ne nosi crninu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 18:52