NOVE PROMJENE

Baby Lasagni na kladionicama pala šansa za pobjedu na Eurosongu: Susjedi su nam za petama!

Baby Lasagna i dalje je prvi na kladionicama, ali sad ima 18% šanse za pobjedu, a iza njega je talijanska predstavnica s 14%

Baby Lasagna

 Livio Andrijic/Cropix; Screenshot/

Odnosi na eurovizijskim kladionicama su promjenjivi, a najnovija promjena smanjuje šanse našeg predstavnika. Naime, Baby Lasagna i njegov "Rim Tim Tagi Dim" na kladionicama su i dalje prvi, ali su njegove šanse sada 18%, a ranijih dana postotak je bio čak do 21%.

image

Baby Lasagna

Livio Andrijic/Cropix

Osim promjene našeg predstavnika, koji je i dalje na prvom mjestu, dogodile su se zanimljive promjene u top 3 favorita. Ukrajina, koja je bila na vrhu ljestvice dok je Baby Lasagna nije prestigao, sada je na trećem mjestu. Prije nekoliko dana Ukrajinke Alyona Alyona i Jerry Heil s pjesmom "Teresa & Maria" bile su na drugom mjestu s 12 posto šanse za pobjedu. Prestigla ih je predstavnica Italije Angelina Mango koja pjeva "La Noia" i čije su šanse za pobjedu skočile s 10% na 14%.

Na četvrtom mjestu je predstavnik Švicarske Nemo s pjesmom "The Code". Na petom mjestu Joost Klein iz Nizozemske s pjesmom "Europapa".

image

Kladionice Eurosonga 27. 3. u srijedu ujutro

Screenshot/

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. ožujak 2024 14:58