NEZAUSTAVLJIVO RASTE

Baby Lasagna više nije prvi favorit na Eurosongu: ‘Nakon 32 dana skinula ga je nova zvijezda...‘

Švicarac nezaustavljivo raste, prvo se izjednačio s našim predstavnikom, a sad ga je i preskočio. Trend je takav da Lasagna pada
 Livio Andrijic/Cropix

Prošla su 32 dana otkako je Baby Lasagna šokirao eurovizijske fanove i zasjeo na prvo mjesto favorita za osvajanje Eurosonga u Švedskoj u svibnju. Hrvatski je predstavnik s ‘Rim Tim Tagi Dim‘ prestigao i Ukrajinu i Italiju i dugo bio uvjerljivi pobjednik za 15 najvećih svjetskih kladionica koje formiraju listu, a sada ga je skinuo predstavnik Švicarske.

Nemo je s pjesmom ‘The Code‘ novi miljenik i nezaustavljivo raste, trenutno je na 17 posto kao i Lasagna, ali u uzlaznom trendu i prvi na listi.

image
Livio Andrijic/Cropix

Presudio je, barem zasad, predparty u Madridu na kojem su nastupili neki od predstavnika, a tamo je Švicarac ‘otkriven‘ od strane masovne publike.

Ništa to još naravno ne znači, osim da će se bitka voditi do samog finala, a mogli bi presuditi i žiriji te uspješno lobiranje i dobrosusjedski odnosi koji su sastavni dio svakog Eurosonga. Nažalost dosadašnja iskustva Hrvatske su na tim poljima su dosad bila poražavajuća.

Iskusni pratitelji Eurosonga znaju- presudit će brojni nastupi uživo koji slijede, što na predpartijima, što na probama a onda i u izravnom prijenosu u polufinalima. Kladionice su inače dosad pogodile 4 od 5 prošlih pobjednika Eurosonga, samo Maneskin nisu pogodili.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 14:26