S MALIM ZAKAŠNJENJEM

Autorima ‘Tick-Tocka‘ Uršula Tolj tek danas u vrtu HRT-a dodijelila statue Dore. Evo i zašto

‘Ova nagrada imati posebno mjesto u mom studiju‘, rekao je Branimir Mihaljević
 Hrt

Budući da zbog epidemioloških razloga statue Dore nisu na samom festivalu bile dodijeljene i autorima, već samo Albini kao pobjednici, danas su naknadno svoje primjerke dobili i autori: Branimir Mihaljević, autor glazbe i Tihana Buklijaš Bakić, autorica teksta pjesme Tick-Tock. Branimir je preuzeo statuu za autora engleske verije pjesme, Maxa Cinnamona. Lijep sunčan ljetni dan iskorišten je i za kratko druženje u vrtu HRT-a.

image
Uršula Tolj, Branimir Mihaljević i Tihana Buklijaš Bakić
Hrt

- Statua Dore bit će predivan podsjetnik na sjajno iskustvo i uspomena za cijeli život. Hvala HRT-u i cijelom timu na podršci u ovom lijepom putovanju za pamćenje – rekla je Tihana kojoj je ovo prva statua Dore.

- Natjecanje Dora ove godine realizirano je u nemogućim epidemiološkom uvjetima, ali unatoč tome na najvišem produkcijskom nivou. Naša uvjerljiva pobjeda je bila rezultat timskog rada predivne ekipe u kojoj je svatko dao svoj maksimum i svatko od njih jednako je zaslužan za našu pobjedu. Upravo to tom zajedništvu i optimizmu pamtit ću ovogodišnju Doru i Eurosong. Zato će ova nagrada imati posebno mjesto u mom studiju – rekao je Branimir Mihaljević kojemu je ovo druga statua Dore u karijeri.

image
Hrt

Urednica projekta Dora 2021. i voditeljica naše delegacije na Eurosongu, Uršula Tolj, čestitala je autorima na pobjedi i zaželjela im još ovakvih suradnji u budućnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 18:30