OBITELJSKI ŽIVOT

Andrej Kramarić objavio fotografiju sa suprugom i sinčićem, lajkalo ju preko 20.000 ljudi

Skladna mlada obitelj dobila je desetke tisuća lajkova i komentara na društvenim mrežama
 Instagram/andrejkramaric

Andrej Kramarić na društvenim mrežama rijetko objavljuje fotografije iz privatnog života. Zbog tog pažljivog doziranja privatnosti naš reprezentativac koji igra za njemački 1899 Hoffenheim, za rijetke objave obiteljskih trenutaka redovito dobiva desetke tisuća lajkova i komentara.

Zgodni nogometaš i njegova lijepa supruga Mia, s malenim sinom Viktorom, koji uskoro puni dvije godine, slikali su se na godišnjem odmoru. Fotografija je prikupila više od 22 tisuće lajkova i stotinjak komentara.

Očito je da se radi o nekoj egzotičnoj lokaciji, no Kramarić nije napisao gdje par provodi, kako njegovi obožavatelji pišu - zaslužen odmor.

Dan prije ove objave, Kramarić je na Instagram stavio i nekoliko fotografija sa sinom na na kojem preslatki dječak uživa u svojim novim igračkama s komentarom: "Naši prvi bicikli". Tata je sa sinom testirao bicikle, ali i BMW go-kart.

image

Andrej Kramarić i Mia Ćurković

Ronald Gorsic/Cropix

Andrej i Mia Ćurković, doktorica veterine, zajedno su od 2017. godine, a vjenčali su se u ožujku 2021. u Zagrebu, a pet mjeseci kasnije rodio im se sin.

image

Andrej Kramarić i Mia Ćurković

Ronald Gorsic/Cropix

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 10:04