PODRŠKA SUSJEDIMA

Albina uoči polufinala Eurosonga pozirala sa zgodnim Srpkinjama: ‘Idemo cure! Hrvatska je uz vas‘

Od samog dolaska u Rotterdam Albina je govorila kako su djevojke iz skupine Hurricane s pjesmom ‘Loco Loco‘ njezini favorit
 Instagram

Premda se strasti i nacionalno razočaranje još uvijek nisu stišali nakon što naša eurovizijska predstavnica Albina Grčić (22) nije prošla u finale Eurosonga, pjevačica se vrlo brzo pomirila s činjenicom da je nećemo gledati u finalnoj večeri.

Vrlo kolegijalno, podršku je dala srpskim predstavnicama koje će se večeras u drugoj polufinalnoj večeri i same pokušati probiti u finale.

image
Albina sa svojim timom
Vladimir Astapkovich/Sputnik/Profimedia

Od samog dolaska u Rotterdam Albina je govorila kako su naše susjede, djevojke iz skupine Hurricane s pjesmom "Loco Loco", njezini favoriti, te ih je od početka podržavala.

image
Ebu/thomas Hanses

Podsjetimo, upravo su djevojke iz Srbije bile među prvima koje su se javile Albini nakon tužne vijesti ovog utorka istaknuvši kako je zaslužila mjesto u finalu.

Naša Albina im je uoči nastupa poželjela sreću, a uz poruku podrške Abina je na Instagram stavila i atraktivnu zajedničku fotografiju na kojoj sve četiri poziraju na tirkiznom eurovizijskom tepihu. Ne treba napominjati da je slika oduševila brojne pratitelje.

image
Ebu/thomas Hanses

"Idemo cure! Hrvatska je uz vas", poručila je Albina u opisu fotografije na kojoj opušteno pozira sa zgodnim Srpkinjama. Vrlo je izgledno kako bi, za razliku od naše pjevačice i pjesme "Tick-Tock", srpske predstavnice mogle imati više sreće i uspjeha, te ipak završiti u finalu budući da im kladionice trenutno predviđaju plasman u veliku završnicu, te ulazak u finale s osmog mjesta u današnjem polufinalu.

image
Srpske predstavnice Hurricane u Rotterdamu
Ebu/thomas Hanses

Girl bend Hurricane osnovan je 2017. godine, a čine ga tri atraktivne Srpkinje Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević. Regiji su dobro poznate po hit pjesmi "Favorito", a u prve dvije godine svog postojanja ovaj trio objavio je nekoliko pjesama na engleskom jeziku koje je ovdašnja publika sjajno prihvatila.

image
Ebu/thomas Hanses

Ipak, s pjesmom "Favorito" postigle su nevjerojatan uspjeh, a na platformi YouTube trenutačno broji više od 80 milijuna pregleda. Sve pjesme koje su potom objavile ostvarile su višemilijunske preglede i puštaju se na brojnim radio stanicama.

image
Ebu/thomas Hanses

Među djevojkama najpoznatija je Sanja Vučić (27) koja je Srbiju predstavljala na Eurosongu 2016. godine s pjesmom "Goodbye (Shelter)" i osvojila 18. mjesto u finalu.

image
Ebu/thomas Hanses

Iskustvo s nastupanja na pozornici najvećeg europskog glazbenog natjecanja ima i Ksenija Knežević (25), koja je godinu dana prije Sanje pratila svog oca Kneza kao prateći vokal.

image
Ebu/thomas Hanses

Prvi put na eurovizijsku pozornicu ove godine stat će i 26-godišnja Ivana, dugogodišnja uspješna plesačica iz Niša i studentica poslovne ekonomije.

image
Ebu/thomas Hanses

Glazbu za njihovu eurovoizjsku pjesmu "Loco Loco" potpisuje Nemanja Antonić, tekst Sanja Vučić, dok je za aranžman uz Antonića bio zadužen i Darko Dimitrov.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 10:42