SPLIT BRUJI...

Albina o šuškanjima da je u vezi sa zvijezdom Hajduka: ‘To nije istina! Ne znam odakle to dolazi...‘

Teško je pronaći osobu s kojom možeš podijeliti intimne trenutke, kaže Albina...

Albina Grčić


 

 Božidar Vukičević/cropix/

Pjevačica Albina Grčić za Dalmatinski portal je otkrila kako se nosi s poslovnim i fakultetskim obavezama. Ispričala je da radi na novim pjesmama, a istovremeno piše i diplomski rad na temu ‘Položaj žena i djece u Splitu u kasnom srednjem vijeku‘. Očekuje da će diplomirati do rujna, a mora položiti još nekoliko ispita. Albina je najavila svoj prvi veći koncert u Splitu, a ispričala je i da tijekom prosinca gotovo da i nema slobodnog dana.

Osvrnula se i na svoj ljubavni status nakon prekida veze s nogometašem Ivanom Ćalušićem. Naime, nedavno se po Splitu pričalo da se rodila ljubav između nje i Hajdukovog veznjaka Filipa Krovinovića, no mlada pjevačica te je glasine demantirala.

- To nije istina, ne znam od kuda je krenula ta priča. Možemo reći da sam emocionalno nedostupna. Fokusirana sam na svoj osobni razvoj, prijatelje, obitelj, ono nešto što me hrani pozitivnom energijom. Trebao mi je period da samu sebe upoznam i zavolim svoje nesavršenosti. Što se tiče statusa veze, slobodna sam, rekla je Albina za Dalmatinski portal.

Dodala je da kod muškarca pada na karizmu i energiju.

- Ne mogu definirati i objasniti, ali volim kada se momak zna našaliti i humor mi je bitan aspekt. U konačnici kada upoznam nekoga, zadržat će me lojalnost i da nema srama u iskazivanju emocija. Teško je pronaći osobu s kojom možeš podijeliti intimne trenutke, kaže Albina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. ožujak 2024 15:42