Okusi koprivničkog kraja – hotel Zlatan mjesto je gdje se povijest, kultura i gastronomski užitak spajaju u nezaboravan doček nove 2024.

Gastro

Koprivnica, grad ispunjen poviješću, kulturom i gastronomskim čarima! Smješten uz pitoreskne krajolike Podravine, Koprivnica je grad s bogatom poviješću koja seže u doba najezde Mongola 1242. godine. Prema legendi, kralj Bela IV. otkrio je mnoštvo kopriva tijekom svojeg bijega pred tatarskom hordom, dajući gradu ime koje i danas nosi.

Sve čari koprivničkog i podravskog kraja možda najbolje možete upoznati i boravkom u Hotelu Zlatan, istinskom dragulju Koprivnice. Ovaj hotel, čiji korijeni sežu još u 1966. godine, proširio se iz skromne gostionice u elegantan pansion te se pretvorio u ugledni hotel sa 16 soba, fitness centrom i restoranom kapaciteta 220 sjedećih mjesta.

Smješten svega 2 km od centra Koprivnice, Hotel Zlatan nudi udoban smještaj, kao i doživljaj autentičnih jela s potpisom Nikoline Lončar, majstorice kuhinje koja je osvojila nagrade na najuglednijim domaćim i međunarodnim gastronomskim smotrama.

image

Podravska pita

Njezina strast prema kulinarstvu i ljubav prema lokalnim sastojcima, poput koprivi, ljekovite biljke po kojoj grad i nosi ime, obogaćuje jelovnik restorana jedinstvenim okusima koprivničkog kraja ostavljajući neizbrisiv dojam na svakog gosta. Koprivu stoga i sami uzgajaju, te je imaju kroz cijelu godinu.

Njihove gastronomske usluge, među kojima je i catering, nose „domaći” potpis – od svježe pečenog kruha i peciva do specijaliteta poput domaćih njoka s koprivom, štrukli i podravske pogače s koprivom. Posebno je neobična zelena baklava od koprive ili pak punjena bučinim košticama, dok je čak i sirup za desertne poslastice izrađen od kuhane koprive i limuna.

image

Torta kopriva

S obzirom na to da je 2023. na izmaku, doček Nove godine u Hotelu Zlatan obećava nezaboravno iskustvo! Uz dobrodošlicu aperitivom, najfinijim zalogajima, domaćom goveđom juhom, raznovrsnim jelima na bife-stolu poput teletine u umaku od šumskih gljiva, vepra pod pekom, rolica u špeku s koprivom i svježim sirom, lungića u parmezanu, paprikaša od junetine i divljači, i neodoljivim desertima, bit ćete okruženi čarobnom atmosferom i izvrsnom hranom koja će zadovoljiti i najistančanija nepca.

Zabava ne prestaje uz neograničeno piće te glazbu benda TS Svita koji će vas držati u ritmu sve do jutarnjih sati. Osigurana je i tombola s bogatim nagradama za dodatno uzbuđenje.

Cijena po osobi za ovu nezaboravnu večer iznosi 68,00 EUR, dok grupe od 8 osoba ili više mogu uživati po cijeni od 65,00 EUR po osobi.

Ne propustite priliku rezervirati svoje mjesto za doček Nove godine pozivom na broj telefona 0981657992 ili 048/665129 ili e-poštom na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 04:27