NE PROPUSTITE

Novi broj Like! Putovanja: vodič za uštedu u New Yorku, Andaluzija i ideje za jesenske izlete

Like! Putovanja

Za besplatne ulaznice za muzeje treba se prijaviti online i biti brz jer nestanu za nekoliko minuta. Tri besplatna termina dnevno ima i impresivna gradska knjižnica. Za predstavu na Broadwayu dovoljno je uzeti najjeftinije karte jer pogled sa skupljih mjesta nije posebno bolji od onog s jeftinijih. A za vidjeti Kip slobode uopće ne morate plaćati vožnju brodom...

To su samo neki od savjeta za uštedu koji je s magazinom Like! Putovanja podijelio fotograf Domagoj Sever u velikoj priči o New Yorku koju donosimo u novom broju. Domagoj nam je otvoreno ispričao koliko je potrošio u tjedan dana boravka u Velikoj jabuci, na čemu je uspio uštedjeti (i kako), a na koje stvari mu nije bilo žao potrošiti novac. Otkrio je i 20 top lokacija u ovom „gradu koji nikad ne spava” koje će vam pomoći složiti vlastiti itinerar. Cijela je tema popraćena Domagojevim vrhunskim fotografijama New Yorka zbog kojih ćete odmah poželjeti uputiti se u ovaj grad.

U novom broju Like! Putovanja donosimo i reportažu iz španjolske južne pokrajine Andaluzije, koja je dostupna direktnim letom iz Zagreba, a u kojoj je naša reporterka obišla Malagu, Granadu i Cordobu i oduševila se atmosferom, arhitekturom i ljepotom ovih gradova.

Za one koji ostaju u Hrvatskoj pripremili smo pregršt ideja za izlete: od onih za obitelji s djecom, preko planinarskih sve do onih za putnike željne adrenalina.

Sve to, i još mnogo pozitivnih i inspirativnih priča, ideja i reportaža potražite u novom broju magazina Like! Putovanja u nedjelju 28. kolovoza u paketu s Nedjeljnim Jutarnjim, a tijekom cijelog se mjeseca družimo na Instagramu i Facebooku

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 23:06