Novi broj Like! Putovanja: Sve o odmoru koji spaja luksuz i buđenje u prirodi, tik uz more

Donosimo i intimni, umjetnošću protkan vodič za Split ilustratorice i spisateljice Tisje Kljaković Braić koja taj grad poznaje u dušu

Like! Putovanja

Oduvijek ste maštali o buđenju uz more, okruženi mirisnom borovom šumom, ali vas je od ideje kampiranja odbijao prilično robinzonski i asketski dio te vrste odmora? Nedostatak vlastitog sanitarnog čvora, frižidera, klima uređaja...? Niste jedini. Zato je u svijetu već godinama trend „glamping”, luksuzno kampiranje, koje spaja najbolje od klasičnog kampiranja i smještaja u apartmanima i hotelima.

U novom broju magazina Like! Putovanja istražili smo kako isplanirati glamping odmor, koje su top lokacije u Hrvatskoj, a posjetili smo i Obonjan i isprobali ovakvu vrstu odmora iz prve ruke.

Novi broj magazina Like! Putovanja donosi i intimni, umjetnošću protkan vodič za Split poznate ilustratorice i spisateljice Tisje Kljaković Braić koja taj grad poznaje u dušu. Odvela je našeg reportera na nerazvikana mjesta usred Dioklecijanove palače, u muzeje i galerije, ali i na domaću, marendašku spizu.

Putovali smo i izvan Hrvatske i posjetili šareni Stockholm, švedsku prijestolnicu koja je uredna, organizirana, u kojoj nema oronule fasade i smeća na ulicama. Našu je reporterku posebno oduševilo kad je otkrila da je i sama vožnja podzemnom željeznicom ovdje atrakcija!

Donosimo priču i iz Slavonije, točnije iz Slavonskog Broda i okolice, provjerili smo koja su najbolja mjesta za ronjenje u Hrvatskoj, kao i na kojim je otocima zabranjena vožnja automobilima.

Sve to, ali i još puno ljetnog sadržaja i dobrih ideja za putovanja i izlete potražite na kioscima ove nedjelje 24. srpnja na kiscima uz Nedjeljni Jutarnji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 16:39