Nova generacija kuhinja za najlakše iskustvo kuhanja koje ste ikada mogli zamisliti

Model Evolution najnoviji je član obitelji Miminih kuhinja po mjeri.

Izašao je najnoviji katalog kuhinja po mjeri Namještaja Mima s ponudom novih modela kuhinja!

Planiranje nove kuhinje u početku se može činiti kao studiozan i predan posao koji iziskuje jako puno razmišljanja i vizualiziranja onoga što u konačnici želimo. Jer kada planiramo novu kuhinju po mjeri želimo da ona ima apsolutno sve!

Idealna kuhinja, dakle, osim što se mora prilagoditi prostoru, trebala bi biti u potpunosti prilagođena i vlastitim željama, potrebama, stilu i ukusu kojeg preferiramo. Upravo oko ovog potonjeg, koncipiran je novi katalog kuhinja po mjeri iz vlastite proizvodnje Namještaja Mima. Pregršt modela kuhinja i kuhinjskih dodataka začinjeno je s dozom inspiracije i bezbroj mogućnosti raspoređenih u šest stilova. Ljubitelji elegantnog, klasičnog, trendi, industrijskog, naturalnog i minimalističkog stila napokon će doći na svoje.

Novi model kuhinja – nova funkcionalna rješenja!

U Miminom proizvodnom pogonu na Kastvu pokraj Rijeke rađaju se mala čuda. Namještaj Mima nudi kuhinje iz vlastite proizvodnje prema svjetskim trendovima koje odlikuje vrhunska kvaliteta. Uz velik izbor dekora i fleksibilnosti koju postižemo uz vlastito projektiranje i proizvodnju, mogućnosti su gotovo neograničene. Ulaganje u novu proizvodnu tehnologiju i istraživanje novih trendova na tržištu rezultiralo je novim modelom kuhinja koje mogu zadovoljiti potrebe svakog prostora.

Dizajn Miminih kuhinja u novom katalogu kuhinja inspiriran je novim trendovima: jednostavnošću te komplementarnim bojama i materijalima. A model Evolution najnoviji je član Miminih kuhinja po mjeri iz vlastite proizvodnje. Osim obnovljenog dizajna, novi model donosi brojne pogodnosti u smislu uštede prostora i veće funkcionalnosti.

image

Besprijekorne ravne linije modela Evolution

Ovaj moderni model ističe se inovativnim „gola“ profilima integriranima u korpusu kuhinja, a koji zamjenjuju klasične ručke i tako stvaraju besprijekorne ravne linije. Značajke i noviteti ove linije kuhinja omogućuju vam vrhunske modele prema najnovijim trendovima u dizajnu kuhinja, a koji će zadovoljiti sve potrebe i funkcionalnosti vaše kuhinje uz 10 godina garancije.

Zahvaljujući jednostavnom principu otvaranja i zatvaranja sa soft close sistemom osiguran je duži vijek trajanja kuhinje. Uz to, model Evolution nudi puno veći izbor fronti, od onih u visokom sjaju do matirajućih, te od teksturiranih do glatkih fronti, a sam profil dolazi u dvije boje, srebrnoj i crnoj, dajući vašoj kuhinji profinjen izgled. Ove mogućnosti stvaraju puno više prostora za personalizaciju vaše kuhinje, kako bi ona u potpunosti bila u skladu s vašim ukusom.

image

Mnogobrojne mogućnosti dekora glavna su prednost modela Evolution

image

Model Evolution centralna je figura vašeg životnog prostora za svakodnevan život.

Novi katalog kuhinja po mjeri iz vlastite proizvodnje možete pronaći u svim Mima salonima diljem Hrvatske ili ga prelistajte online kako bi se inspirirali i pronašli vašu idealnu kuhinju za pravi osjećaj doma.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 23:02