Nagradna igra: osvojite kompletno uređenje spavaće sobe, rashladite se ili ugrijte uz dizajnerski klima uređaj

Daikin promo

Ovog ljeta čeka vas pravo osvježenje! Studio Mirjana Mikulec interijeri uredit će vašu spavaću sobu, a Daikin osigurati da vam u njoj bude ugodna temperatura. Zaigrajte nagradnu igru i osigurajte novo ruho svog spavaćeg prostora.

Zamislite svoju oazu mira, tihog popodnevnog odmora, ugodnog ljetnog sna i odmornih buđenja. Može li vaša spavaća soba biti sve to? Može!

Daikin Hrvatska u suradnji sa studijom Mirjana Mikulec interijeri pobrinut će se da ovaj kutak vašeg doma zablista u novom dizajnu uz stilsko i funkcionalno osvježenje – Emura klima uređaj. Ukoliko imate spavaću sobu koja vapi za promjenom, a ima do 20 kvadrata, utoliko ste vi pravi kandidat. Osigurajte moderan izgled uz novi namještaj i sitnije radove poput bojanja zidova.

Stvorena za sva godišnja doba

Budući da spavajući provedemo trećinu života, iznimno je važno da spavaća soba bude ugodno mjesto za odmor.

U kreiranju sigurnog utočišta s modernim stilskim ugođajem pomaže odabir suptilnih boja zidova, jednostavan namještaj odgovarajuće veličine, prigodan prostor za pohranu, prigušena rasvjeta za noć i dovoljno svjetlosti za dan, kvalitetan i udoban krevet te ugodna posteljina.

Stvaranju osjećaja ugode i komfora doprinosi idealna temperatura tijekom cijele godine uz čist i zdrav zrak koje možete osigurati uz 3 u 1 klima uređaj.

Jedno od takvih rješenja je nova Daikin Emura 3. generacije koja će vas osvojiti minimalističkim dizajnom, tihim radom i praktičnim pametnim sustavom upravljanja. Uz daljinski upravljač, Emurom možete upravljati i putem aplikacije na mobilnom telefonu u svakom trenutku i s bilo kojeg mjesta.

Daikin Emura izvrsno je rješenje u toplim mjesecima za hlađenje prostora te u zimskim mjesecima za grijanje prostora, a uz funkciju pročišćavanja zraka i inovativnu Flash Streamer tehnologiju, doprinijet će i kvaliteti zraka u vašem domu.

Jedan od aduta Emure svakako je i energetska učinkovitost – nizak utjecaj na okoliš i ušteda električne energije. U prilog njezinoj kvaliteti govore i prestižne međunarodne dizajnerske nagrade Design Awards i Red Dot za 2022.

image

Daikin promo

Kako koristiti klimu u spavaćoj sobi?

Klima uređaj u spavaćoj sobi možete koristiti kako biste rashladili ili ugrijali svoj prostor za spavanje i tako osigurali optimalnu temperaturu za ugodan san, čemu će doprinijeti i nečujan rad Daikin klima uređaja. Dodatno, uz funkciju pročišćavanja zraka, zahvaljujući inovativnoj Flash Streamer tehnologiji, uz Daikin klima uređaje možete osigurati čist i kvalitetan zrak u svojoj spavaćoj sobi tijekom cijele godine.

Klima uređaj postavite na mjesto koje omogućuje da zrak puše u smjeru suprotnog od mjesta spavanja, a temperaturu namjestite tri do šest stupnjeva manje od vanjske temperature. Izuzetak su temperature više od 35 stupnjeva kada razlika može biti i malo veća.

Idealno je prostor temperirati dva sata prije polaska na spavanje kako ne biste morali paliti uređaj tijekom noći.

Zaigrajte nagradnu igru

image

Daikin promo

Stoga, ne propustite priliku prijaviti se na veliku ljetnu Daikin nagradnu igru u kojoj možete osvojiti čak 50 nagrada! Prva nagrada u vrijednosti od 48.000 kuna uključuje preuređenje spavaće sobe prema idejnom rješenju „Mirjana Mikulec interijera“ i novu Daikin Emuru. Tu su i ostale vrijedne nagrade – zamjena vaših starih klima novom Daikin Comforom kao i reciklirane Ocean boce, ruksaci i ljetni eko setovi. Prijave traju do 30. kolovoza, a sve detalje o nagradama potražite OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 16:40