Daikin nagradna igra u City Centru West

Daikin pop up store City Center One West

Vaša idealna temperatura bliže je nego što mislite! Posjetite Daikin Pop Up Store u City Centreu one West, Zagreb, iz prve ruke saznajte sve o Daikin rješenjima za grijanje, hlađenje i kvalitetu zraka te ne propustite priliku osvojiti vrijedne nagrade.

Daikin, vodeći japanski proizvođač specijaliziran za klimatizaciju od 1924. godine, pobrinuo se da ovu sezonu i vruće ljetne dane dočekate spremni. Zato ne propustite priliku i posjetite Daikin izložbeni salon u City Centreu one West Zagreb, od 5. do 27. svibnja. Saznajte sve što vas zanima o uređajima za idealnu temperaturu vašeg doma – dizalicama topline, klima uređajima i pročistačima zraka.

Besplatne stručne konzultacije

image

Daikin promo

Rezervirajte svoj termin za besplatne konzultacije putem službene web stranice izložbenog salona te uz pomoć stručnjaka pronađite idealno rješenje za potrebe vašeg doma – bilo da vas zanimaju dizalice topline kao energetski i financijski učinkovita rješenja za grijanje i hlađenje vašeg doma ili klima uređaji i pročistači zraka opremljeni inovativnom Flash Streamer tehnologijom koji će doprinijeti kvaliteti zraka u vašem domu. Daikin stručnjaci napravit će ponudu prilagođenu vašim potrebama te vas informirati o besplatnom produljenju jamstva za Daikin proizvode.

Uz besplatne konzultacije, Pop Up Store posjetiteljima nudi i mogućnost da iz prve ruke dožive najsuvremenija rješenja u grijanju i hlađenju, a očekuje vas i velika nagradna igra u kojoj imate priliku osvojiti vrijedne nagrade.

Upoznajte novu Daikin Emuru i sudjelujte u nagradnoj igri

image

Daikin promo

Kako ne biste propustili priliku isprobati uređaje iz udobnosti svojeg doma, Daikin je pripremio veliku nagradnu igru, u kojoj, uz druge vrijedne nagrade, možete osvojiti i najnoviji Emura klima uređaj. Nova Emura jedinstveni je spoj vrhunske tehnologije i dizajna nagrađenog prestižnim Design Awards i Red Dot nagradama. Svojim izgledom i performansama odlično će se uklopiti u svaki interijer za vrhunsko iskustvo korištenja i optimalan komfor.

Više informacija o izložbenom salonu, uređajima i rezervaciji termina za besplatne konzultacije pronađite na: https://bit.ly/Daikin_izlozbeni_salon

image

Daikin pop up store City Center One West

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:20