MOJ POSAO

Potrebni su mornari, domari, pomoćni radnici... pogledajte samo dio poslova za koje se traže radnici

I ovog tjedna donosimo pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta

Ilustrativna fotografija

 Niksa Stipanicev/Cropix

Dream Yacht Croatia d.o.o. najveća je charter tvrtka na svijetu koja se bavi iznajmljivanjem jedrilica i katamarana. Operacija u Hrvatskoj raspoređena je duž cijele obale u 4 baze: Pula, Zaton, Trogir i Dubrovnik, koje broje flotu od ukupno 160 plovila. Kako bi poboljšali svoj tim u potrazi su za Tehničarom/Mornarom u charteru (m/ž) koji će biti zadužen za rad u charter bazi gdje će između ostalog kontaktirati sa stranim i domaćim gostima, izdavati i zaprimati plovila te odlaziti na intervencije. Budućem radniku nude rad na određeno vrijeme uz plaću od 900 do 1050 eura. Prijaviti se možeš do 17. ožujka.

Pitoreskni small luxury boutique Hotel Amabilis koji je u sklopu MGL International d.o.o. u potrazi je za Domarom (m/ž). Od kandidata traže minimalno tri godine iskustva, dok bi njegov/njezin posao uključivao popravke na opremi unutar hotela, organizaciju servisa i komunikaciju sa serviserima. Za ovu poziciju nude mogućnost stalnog zaposlenja te plaću od 900 do 1100 eura. Ako želiš postati dio ambicioznog, inovativnog tima koji je posvećen ciljevima svoju prijavu pošalji do 23. ožujka.

Vodeće njemačko brodogradilište Lürssen Design Center Kvarner d.o.o. koje se bavi izgradnjom luksuznih mega jahti projektiranih po specijaliziranim željama klijenta u traži pojačanje. Ova obiteljska tvrtka u svijetu je poznata po svojim visokokvalitetnim proizvodima, a kako bi taj status zadržali i dalje trenutno zapošljavaju Projektanta strojarskih sustava u brodogradnji (m/ž), Projektanta opremanja broda (m/ž) te Projektanta brodskih konstrukcija (m/ž). Svojim budućim kolegama mude mogućnost stjecanja širokog spektra znanja iz područja brodogradnje, strojarstva i elektrotehnike, povremeni rad u inozemstvu, mogućnost napredovanja te rad sa svjetski poznatim kompanijama. Više informacija o radnom mjestu kao i o pogodnostima koje nude, provjeri u oglasu i prijavi se do 26. ožujka.

Jedna od vodećih prehrambenih kompanijama u regiji, koja više od stoljeća stvara vrhunske proizvode i brendove, kombinirajući znanje i iskustvo prijašnjih generacija s energijom i novim znanjima koje donose mladi ljudi - Franck d.d. u potrazi je za Tehnologom razvoja ambalažnih materijala (m/ž). Od svog novog člana odjela Istraživanja, Razvoja i Kontrole kvalitete traže minimalno godinu dana iskustva, poznavanje tehnologija proizvodnje i prerade ambalažnih materijala, rad u SAP-u te znanje engleskog jezika u govoru i pismu. Ako te ovaj oglas zanima, on ostaje aktivan do 24. ožujka.

Jadranski naftovod d.d. traži Pomoćnog radnika (m/ž). Za ovo mjesto traže jednog izvršitelja na određeno vrijeme koji će ostalim kolegama pomagati u poslovima održavanja Terminala i pripadajuće trase naftovoda kao i kruga Terminala i koridora magistralnog naftovoda. Budući kandidat mora imati vozačku dozvolu B kategorije, sposobnost prepoznavanja i pravovremenog upozoravanja nadređenog na problem te mora biti spreman na timski rad. Svoj životopis pošaljite im do 22. ožujka.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 09:41