Čestitamo

Završene su prijave na edukaciju ‘Upoznaj svoj novac‘, evo tko će unaprijediti svoju financijsku pismenost

Odabrano je devetero kandidata koji će kroz niz edukativnih radionica naučiti vrijedne lekcije o upravljanju novcem
 Shutterstock

Nakon uspješnog prvog izdanja projekta „Know your money - Upoznaj svoj novac“ u organizaciji Hanza Medije i Raiffeisen mirovinskih fondova, pokazalo se da hrvatski građani imaju velik interes poboljšati svoju financijsku situaciju, osigurati stabilnu budućnosti i naučiti sve što o novcu do sada nisu znali.

Upravo zato je početkom godine pokrenut i drugi val edukacije na koji su se mogli prijaviti svi punoljetni građani Republike Hrvatske koji žele ‘izbrusiti‘ svoje financijsko znanje. Ipak, samo devetero kandidata moći će uživo slušati vrijedne lekcije o upravljanju novcem kroz koje će ih provesti Danijela Princi Grgat, predsjednica Hrvatskog instituta za financijsku edukaciju (HIFE) i osnivačica tvrtke Princi Consulting.

Nakon odličnog odaziva i niza prikupljenih prijava, naš žiri odabrao je devetero finalnih sudionika edukacije:

Željko Brček

Irena Reba Bublić

Ana Dukić

Stjepan Đanić

Bruna Gamulin

Matej Jurčić

Lana Mak

Sandra Šujster

Tesa Vukobrat.

Čestitamo odabranim kandidatima i želimo im sreću na edukativnim radionicama, nakon kojih će samo troje najboljih na kraju projekta moći osvojiti vrijedni novčani iznos sudjelovanjem na kvizu znanja koji će moderirati voditeljica Iva Šulentić.

Svima ostalima se zahvaljujemo na prijavi te podsjećamo da će čitatelji moći pratiti najvažnije financijske lekcije svih radionica i kviza s početkom rujna na portalu Jutarnji.hr, a lekcije će moći ponoviti kroz informativne članke.

Jer za znanje nikada nije prekasno!


Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji s Raiffeisen mirovinskim fondovima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. lipanj 2024 16:07