Biser Jadrana

Advent u Opatiji nezaobilazno je mjesto za ljubitelje blagdanske čarolije

Amadria Park hotelska je grupacija koja predstavlja sinonim za toplu obiteljsku tradiciju, luksuz, kvalitetu i vrhunsku uslugu

Amadria Park

 Marketing Amp/

Advent na moru: Hotel Milenij i Hotel Continental

Opatija, biser Jadrana, svake godine tijekom adventske sezone postaje čarobna destinacija, a Amadria Park Opatija se ističe kao nezaobilazno mjesto za ljubitelje blagdanske čarolije. Povezivanjem tradicije i moderne elegancije, hotel Milenij i Continental pripremaju nezaboravno iskustvo za sve svoje posjetitelje.

Hotel Milenij: Ove godine, Hotel Milenij predstavlja pravo adventsko čudo s Bubble Bar-om, živom glazbom i posebnom adventskom ponudom u restoranu i kavani. Bubble Bar postaje središnje mjesto gdje se susreću božićni duh i sofisticirane arome šampanjaca i primjerenih zalogajčića. Uz muziku uživo koja oživljava prostor, gosti će uživati u jedinstvenoj blagdanskoj atmosferi koju pruža ovaj prestižni hotel uz more na najljepšoj terasi na Jadranu.

Hotel Continental: Kavana Continental, najstarija kavana u Opatiji, priprema posebnu ponudu hrane i pića kako bi dodatno obogatio blagdansku čaroliju. Muzika uživo doprinosi atmosferi, stvarajući toplinu i ugođaj koji će gostima ostati u nezaboravnom sjećanju. Ovdje se tradicija susreće s modernim užitkom u srcu Opatije.

image

Amadria Park

Marketing Amp/

Nova Godina: Ekskluzivno Slavlje na Jadranu

Hotel Milenij: Za one koji žele dočekati Novu godinu u stilu, Hotel Milenij priprema trodnevni program vrhunskih događanja. Glazbeni vrhunac bit će zajednički doček Nove godine s Pava & Bandom, uz večeru u 6 slijedova koju je osmislio naš šef kuhinje. Očekuje vas prava intimna novogodišnja večera uz pogled na Jadransko more.

Hotel Royal: S druge strane, Hotel Royal ugostit će SuperCover Band, ključ vesele glazbe i dobrog provoda. Uz dobrodošlicu pićem i vrhunsku večeru pripremljenu od strane našeg majstora kuhinje, gosti će uživati u nezaboravnom dočeku Nove godine u opuštenoj i elegantnoj atmosferi.

Amadria Park: Izuzetna i Beskompromisna Usluga

U srcu turizma na Jadranskoj obali, Amadria Park zauzima posebno mjesto kao hotelska grupacija koja predstavlja sinonim za toplu obiteljsku tradiciju, luksuz, kvalitetu i vrhunsku uslugu. Sa svojim raznolikim portfeljem hotela, Amadria Park ostavlja neizbrisiv dojam na goste širom svijeta, a ključ uspješnosti leži u posvećenosti kvaliteti i neponovljivom doživljaju.

image

Amadria Park

Marketing Amp/

Beskompromisna Usluga

Amadria Park je sinonim za beskompromisnu uslugu. Osoblje Amadria Parka nije samo gostoljubivo, već je posvećeno stvaranju osobnog i nezaboravnog iskustva za svakog gosta. Individualni pristup, pažljivo planirane usluge i briga za detalje čine boravak u Amadria Parku jedinstvenim doživljajem.

Održivost i Društvena Odgovornost

Amadria Park također ističe svoju posvećenost održivosti i društvenoj odgovornosti. Kroz različite inicijative, grupacija aktivno sudjeluje u zaštiti okoliša, poticanju lokalne zajednice te promicanju održivog turizma.

image

Amadria Park

Marketing Amp/

Amadria Park ne samo da pruža smještaj, već stvara životna iskustva. Kroz kombinaciju tradicije, luksuza i posvećenosti gostima, Amadria Park ostavlja trajni dojam na svakoga tko ima privilegiju uživati u njihovim uslugama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 18:13