Povezanost

Croatia Airlines iz Zagreba leti na 9 međunarodnih linija, među njima nisu München i Beč

Tijekom veljače će CA letjeti do Amsterdama, Frankfurta, Londona, Rima, Züricha, Bruxellesa, Pariza, Kopenhagena i Skoplja
Samo će dvije linije, one za Frankfurt i Amsterdam, prometovati svaki dan
 Zeljko Puhovski/Cropix/Cropix

Croatia Airlines će do sredine veljače prometovati na devet međunarodnih linija iz zagrebačke zračne luke, prenosi portal Croatian Aviation. To su redom linije do Amsterdama, Frankfurta, Londona, Rima, Züricha, Bruxellesa, Pariza, Kopenhagena i Skoplja. Od toga samo one do Amsterdama i Frankfurta prometuju svakodnevno.
Što se tiče putnika koji lete za Amsterdam, na stranici Croatia Airlinesa za njih je istaknuto posebno upozorenje. Naime, od 23. siječnja za putovanja u Nizozemsku je, uz negativan PCR test, potrebno predočiti i negativan brzi antigenski test, koji je potrebno obaviti do četiri sata prije polaska.
Brzi antigenski testovi provode se u Zračnoj luci Zagreb, a putnicima se preporučuje da u zračnu luku dođu tri sata prije predviđenog vremena polijetanja. Troškove testiranja snosi putnik.
Na spomenutih devet međunarodnih linija Croatia Airlines će, prema pisanju portala Croatian Aviation, obaviti samo 70 povratnih letova s polaskom iz Zagreba. U veljači Croatia Airlines neće prometovati, osim na liniji do Münchena, ni na linijama prema Beču i Sarajevu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 20:20