34 CM ČISTE SUMNJE

Pretresli ga na aerodromu: ‘Mislili su da skrivam dinamit u hlačama, a to je moj penis visio niz nogu‘

Jonah Falcon

 John Chapple/mega/The Mega Agency/Profimedia
Vlasnik najvećeg penisa na svijetu prisjetio se neugodne situacije koju je doživio u jednoj zračnoj luci

Čovjek koji tvrdi da ima najveći penis na svijetu opisao je kako ga je njegova "neobična izbočina" dovela do toga da su ga članovi osiguranja jedne zračne luke zaustavili i pretresli jer im je bio sumnjiv.

Jonah Falcon, koji se prije nekoliko godina pohvalio da mu je njegov 'ponos' od nešto malo više od 34 centimetra u erekciji pomogao da dospije u krevet nekih slavnih osoba s A-liste i dobitnica Oscara, priznao je da mu je ta reputacija negativno utjecala na karijeru.

Ipak, ne bi želio imati manji penis jer mu on također donosi i dosta pogodnosti. Tijekom intervjua za švedski podcast Guldtands, ispričao je zabavnu anegdotu koja mu se dogodila dok je pokušavao proći kroz osiguranje jednog aerodroma.

Incident se dogodio 2012. godine kada su članovi osiguranja zračne luke u San Francsicu postali sumnjičavi te su posumnjali da skriva neku eksplozivnu napravu u hlačama. Zbog toga su ga temeljito pretražili.

"Mislili su da imam nešto u hlačama, ne znam jesu li posumnjali na pištolj, na dinamit ili nešto drugo; samo im je bila neobična ta izbočina. Tada su tek bili krenuli s onim novim skenerima koji u biti prikazuju vaše gole obrise. Moj je penis visio niz nogu, na pola puta do koljena, a članovi osiguranja izvukli su me iz reda za provjeru i 'pretresli me', penis su mi posuli nekim prahom koji detektira eksplozivne naprave. Bilo mi je to jako smiješno u to vrijeme", ispričao je Falcon, prenosi The Sun.

"Što je moglo biti najgore što će se dogoditi? Hoće me natjerati da ga izvadim van? Pa to sam učinio već gotovo milijardu puta za brojne ljude koji su me tražili", dodao je.

Rođeni Njujorčanin prvi je put dospio u medije 1999. godine kao čovjek s "najvećim penisom na svijetu" nakon što se pojavio u časopisu Rolling Stone i u HBO-ovom dokumentarcu "Private D***s: Men Exposed."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. travanj 2024 14:57