BORBA S PRETILOŠĆU

FOTO: NAJTEŽA ŽENA U INDIJI IZGUBILA JE VIŠE OD 150 KILOGRAMA Devet godina bila je prikovana za krevet, sad konačno šeće, ide na posao, u šoping...

Amita Rajani danas i prije nekoliko godina
 Profimedia, Mega Agency
 

Amita Rajani gotovo devet godina nije mogla ustati iz kreveta jer se sa svojih 300 kilograma gotovo nije mogla kretati. U dvije godine, između ostalog zahvaljujući dvije runde operacija, izgubila je čak 165 kilograma.

Nakon druge operacije donedavno najteža žena u Indiji, ili kako su je barem prozvali lokalni mediji, izgubila je 10 kg u mjesec dana. Danas teži 125 kilograma.

‘Život mi se značajno promijenio. Do 2015. bila sam osuđena na svoju spavaću sobu više od osam godina i jedva bih napravila nekoliko koraka. Sad mogu hodati nekoliko kilometara, vozim se automobilom na posao, izađem u šoping. Operacije su mi doslovce vratile život. Pretilost mi je uništila privatni, profesionalni i društveni život’, rekla je Amita, burzovna mešetarka.

Budući da je rođena samo s jednim bubregom, operacije su bile vrlo riskantne, no Amita je sve odlično podnijela. Promjena prehrane, stalno kretanje, psihoterapija, sve je to pomoglo 44-godišnjoj ženi iz Vasaija u borbi protiv pretilosti.

U galeriji pogledajte veliku promjenu Amite Rajani:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 01:49