NEOBIČNA POJAVA

'SVAKI PUT MI SE ISTO DOGODI KAD DOŽIVIM ORGAZAM, MOJ DEČKO JE ZBUNJEN' U 37. godini počelo joj se događati nešto što nikada prije nije iskusila

 Christin Rose / ImageSource / Profimedia
 

"Imam 37 godina i sa svojim sam dečkom u vezi već 10 mjeseci. Imamo aktivan seksualni život i istinski se volimo. Ja to ne vidim kao problem, međutim, u posljednje me vrijeme svaki puta kada doživim orgazam obuzme epizoda manijakalnog smijanja. Nikada prije to nisam iskusila, ali nikada prije nisam doživjela ni ovako intenzivne orgazme", požalila se jedna nepoznata žena američkoj psihijatrici Pameli Stephenson Connolly, liječnici koja u kolumni u The Guardianu odgovara na pitanja o seksu.

Žena je nadalje rekla da je njezinom dečku ta pojava zabavna, ali i da mu otežava postizanje vrhunca te da misli da je sada zbunjen. "Brinem se da bi ovo mogao postati problem", zaključila je žena i od Stephenson Connolly zatražila savjet.

"Drago mi je da ovo ne vidite kao problem i mogu vam savjetovati da svome dečku kažete da cijenite orgazme koje s njim doživljavate te da su oni očito toliko intenzivni da na njih reagirate na za vas nov način: spontanim smijanjem. Osigurajte da on razumije da vaša veselje nije povezano s njim", odgovorila joj je psihijatrica.

Stephenson Connolly potom je rekla da se znanost nije baš bavila neuropsihološkim mehanizmima orgazma. "Određene su studije slučaja navodile da su se neke osobe tijekom, prije i poslije orgazma smijale. No, tu je bilo i plakanja, svrbeža, curenja sline, uriniranja, napada, glavobolja i drugih bolnih stanja", dodala je.

"Lijekovi su pomogli onima koji su prikazivali takve simptome. Na sreću, vaš vam simptom istovremeno daje i smijeh i orgazam. Sretnica ste!"

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 08:16