HITNA INTEVRENCIJA

Sado-mazo igrica u Zagrebu otišla u krivom smjeru, muškarcu u anusu zapeli - puževi!

Puževi (ilustracija)

 Profimedia/
Van ih više nisu uspijevali izvaditi pa je jedina adresa za takve nedaće bio obližnji Hitni kirurški prijem KBC Sestre Milosrdnice.

Puževe općenito kao životinje neki vole, a neki ne. Gastro znalci ih obožavaju, no većina im na tanjuru nije sklona ni u kojem izdanju. Mogu se pronaći u prirodi, vrtovima uzgajivačnicama, o njima se čita u literaturi, i o njima su snimljeni dokumentarci. Kao bića su spori, pogotovo oni s kućicama. Ljigavi i umiljati. A znatiželjnosti i opreznosti im ne manjka.

No, kad dospiju u ljudske ruke, sudbina im je neizvjesna - neki budu skuhani i pojedeni, neki maženi, a neki pregaženi. A ima i onih koji ljudima posluže za eksperimentiranje, i to ono nabijeno erotskim strastima.

Jedan takav nesvakidašnji eksperiment u obliku sado-mazo druženja s tri malena puža s kućicama odvio se u jednom zagrebačkom domu. U noći s ponedjeljka na utorak jedan je zagrebački ljubavni par svoje druženje pod plahtama odlučio začiniti s nekoliko desetaka grama teškim živim puževima s tamnim kućicama. Udruženim snagama puževe je djevojka u muškarčev anus gurala jednog po jednog gdje su, očito, potom i zapeli.

Van ih više nisu uspijevali izvaditi pa je jedina adresa za takve nedaće bio obližnji Hitni kirurški prijem KBC Sestre Milosrdnice.

Dežurni liječnik je odmah zasukao rukave i krenuo u evakuaciju puževa, međutim, manualno mu to "spašavanje", unatoč naporima, nije uspjelo pa su se primijenile, kako doznajemo, druge tehnike poput pražnjenja crijeva.

Iz bolnice o navedenoj intervenciji su bez komentara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 22:03