POSJET DALMACIji

Poznati putopisci zaprepašteni prizorom na splitskom aerodromu: ‘Zar smo prespavali invaziju zombija?‘

aerodrom Split

 Tom Dubravec/CROPIX
Sablazno prazan putnički terminal van sezone bio je prizor koji su morali zabilježiti i podijelili sa svojim pratiteljima na Twitteru

Putopisci i autori, Brent Hartinger i Michael Jensen, dijele savjete kako živjeti kao lokalci u inozemstvu. Posjetili su i Dalmaciju, a putovanje su nastavili preko putničkog terminala splitskog aerodroma.

Očigledno je nova zgrada na njih ostavila snažan utisak budući da su na svom Twitter profilu podijelili fotografiju zgrade putničkog terminala, a fotografija izgleda pomalo apokaliptično, piše Slobodna Dalmacija.

Sablazno prazan aerodrom van sezone bio je prizor koji su morali zabilježiti i podijelili sa svojim pratiteljima. Napisali su kako im se čini da su prespavali invaziju zombija i probudili se u postapokaliptičnom trenutku.

U komentarima su pojedini naglasili kako je u ovo vrijeme teško povezati se letom sa splitskim aerodromom, na što su poznati putopisci, koji su očigledno dobro upoznati s domaćim prilikama, objasnili da većina letova u ovo doba godine prolazi preko Zagreba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 14:33