NEPRIKLADAN SADRŽAJ

ODBILI SU OBJAVITI NJENU SLIKU U BIKINIJU 'Žele priču o borbi s kilogramima, ali ne žele da ljudi vide istinu!'

Brooke Birmingham, 28-godišnjakinja iz Illinoisa uspjela je u manje od pet godina skinuti nevjerojatnih 77 kilograma

Brooke Birmingham, 28-godišnjakinja iz Illinoisa uspjela je u manje od pet godina skinuti nevjerojatnih 77 kilograma. Ispravna prehrana i svakodnevno vježbanje pomogli su joj da pobjedi pretilost.

Svoju svakodnevnu borbu s kilogramima detaljno je bilježila na blogu kojeg je nazvala 'Brooke: Not On A Diet'. To je zapelo za oko urednicima časopisa 'Shape' koji su o njoj htjeli napisati reportažu. Pritom su je zamolili da pošalje svoje fotografije. Ona im je poslala sebe u kupaćem kostimu kako bi što vjernije dočarala koliko je snažnu transformaciju doživjelo njeno tijelo.

No, naišla je na predrasude i čestu tendenciju urednika modnih časopisa da retuširaju i ne prikazuju realnu sliku tijela koje je prošlo kroz ovakav proces. Njihov odgovor stigao je vrlo brzo. U njemu su joj poručili kako fotografiju u bikiniju ne mogu objaviti. Nazvali su je 'neprikladnim sadržajem' i zamolili je da pošalje neku na kojoj je odjevena. Učinili su to usprkos činjenici da u gotovo svim brojevima objavljuju fotografije žena u donjem rublju.

Brook je to odbila učiniti, a sada tvrdi kako se urednicima zapravo nije svidjelo kako izgleda njen trbuh.

- Ako uz priču ne ide moja fotografija u bikiniju, onda to više nije moja, osobna priča. Priča koju ja želim podijeliti sa svijetom nije idealna. Ako ne žele svijetu pokazati istinu, onda bolje da ne objavljuju moju priču', napisala je Brooke na svom blogu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 22:03