PARTY U ZAGREBU

Steffi i XDB: Savršenstvo elektroničke glazbe ovog petka u Petom Kupeu

Dvoje besprijekornih imena svjetskih klubova donose hipnotičke zvukove i golemo glazbeno znanje

Neumorna potraga za najboljom glazbom spaja dvoje besprijekornih DJ-a koji će prodrmati Peti Kupe ovog petka, 28. lipnja. Na novo izdanje programa Sequences dolaze Steffi i XDB.

Steffi ne radi stvari napola, a nepokolebljiva predanost rastu i izazovima dovela ju je do vrha suvremene plesne glazbe. Preseljenjem iz rodne Nizozemske u Berlin, ova DJ-ica, producentica i voditeljica etiketa dobila je i rezidenciju u Berghainu, a odavno je važno ime na svjetskim festivalima i u klubovima. Kao producentica bilježi opsežnu diskografiju na cijenjenim etiketama kao što su Ostgut Ton, Dark Entries i Ed Banger.

image

Steffi

S karijerom duljom od dva desetljeća, XDB se istaknuo na underground techno i house sceni. Njegov zvuk karakteriziraju duboki, hipnotički ritmovi, zamršene melodije i spoj klasičnih i modernih elemenata. Poznat po svojim dinamičnim nastupima i besprijekornim produkcijskim vještinama, XDB nastavlja pomicati granice elektroničke glazbe, što ga čini preporukom za svakog techno entuzijasta.

image

XDB

Party počinje u 23 sata, a na terasi će mu, kao i svakog petka, prethoditi program Adriatic Coasting. Od 18 sati, uz slobodan ulaz ugodne ljetne ritmove puštat će Pepi.

Ulaznice za večernji party dostupne su ONLINE.

image

Peti Kupe

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. lipanj 2024 12:38