BUČ KESIDI

Ovaj bend iz Srbije rasprodao je čak sedam koncerata za redom u Zagrebu

Buč Kesidi

 Lucija Ocko/Cropix
Koncerti će se održati od 4. do 10. prosinca, a svaki će od sedam uzastopnih koncerata imati svoju tematiku, odnosno svoj dress code

Buč Kesidi, pančevačka disco punk senzacija, rasprodali su svih sedam koncerata u zagrebačkom klubu Sax, piše muzika.hr. Koncerti će se održati od 4. do 10. prosinca, a svaki će od sedam uzastopnih koncerata imati svoju tematiku, odnosno svoj dress code.

Tako će ponedjeljak biti posvećen crvenoj boji, a utorak animal printu. Srijeda će biti sexy, četvrtak u tematici karaoka, a petak je zamišljen kao cvjetna večer. Subota je, naravno, rezervirana za šljokice, dok će nedjelja proći u znaku Božića.

image
Lucija Ocko/Cropix

Tjedan dana Buč Kesidija jedan je od niza koncerta koje je bend održao u Zagrebu. U rujnu pretprošle godine, bend je rasprodao pet večeri u dvorištu Akademije likovnih umjetnosti na Ilici, dok je svoj hrvatski vrhunac bend obilježio nastupom na Šalati ovog svibnja, kada je kao predgrupa nastupila slovenska shagadelic senzacija Joker Out.

Dvojac koji je indie izričajem s primjesom elektronike postao kroničar urbanog klupskog života iza sebe ima bogatu godinu. Osim objavljena tri singla bend je ovu godinu proveo na turneji “Skupi snagu”, koja je nazvana po jednom od tri nova singla. Buč Kesidi je ovog rujna imao svoj najveći koncert karijere do sada. Naime, bend je na rasprodanom beogradskom Tašmajdanu nastupio pred deset tisuća ljudi.

image
Lucija Ocko/Cropix

Tjedan dana Buč Kesidija dolazi u sklopu 25. godišnjice Saxa. Klub je u svoju 25. sezonu, među ostalim, uključio i pet uzastopnih dana Pipsa. Ovog mjeseca u Saxu je nastupio i Detour. Osim Buč Kesidija, u proslavi Saxova 25. rođendana sudjelovat će i Rambo Amadeus, koji će u Saxu nastupiti 2. prosinca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 11:37