SERIJAL PARTYJA

Dvije sjajne DJ-ice u subotu donose hipnotički techno u Peti Kupe

Peti Kupe

 Promo/
Na novi Grave party stižu Lolsnake iz Berlina i Adnoir iz Sarajeva. Razigrani zvuk donosi i rezident Miro Von Berlin

Čak dvije inozemne gošće dovodi u Peti Kupe novi Grave, serijal partyja posvećen beskompromisnom techno zvuku. U subotu, 16. prosinca isporučit će ga uzbudljive DJ-ice iz Berlina i Sarajeva.

Lolsnake je iračko-američka multidisciplinarna umjetnica s adresom u Berlinu. Kao DJ-ica kreće se od hipnotičkog techna, preko vedrih razigranih zvukova do trancea. Klizanje kroz žanrove jedna je od njezinih vještina kombiniranja dragulja nove i stare škole u miksevima. Poznata je po seriji događanja Weeeirdos, koja se fokusira na predstavljanje novih i nadolazećih queer umjetnika i DJ-a u Berlinu.

image

Lolsnake

Promo/

Adnoir je techno DJ-ica i osnivačica klupskih večeri Legato u Sarajevu na kojima ugošćuje domaće i regionalne izvođače s ciljem promicanja techno kulture i underground duha. Rezidentna je DJ-ica Trezora u Sarajevu i Palme u Tuzli. Njezini setovi uglavnom su puni dubokog, hipnotičkog i visokoenergetskog zvuka temeljenog na mračnim melodijama i grooveu.

image

Adnoir

Promo/

Pridružuje im se Miro Von Berlin, rezident Gravea koji donosi svaki put razigrani groove, začinjen tranceom, acidom, electrom i ostalim začinima. Poslužuje ga na visokoj temperaturi s namjerom da oznoji plesni podij.

image

Miro von Berlin

Promo/

Ulaznice se mogu nabaviti online.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 16:27