BROJNE REAKCIJE

Adele otkrila tajnu gubitka 45 kilograma, ali i priznala što ju je dotuklo: ‘Bila sam j**** razočarana‘

Adele - prije i poslije
 Profimedia
Adele je tri godine rigorozno dizala utege i trenirala po dva puta dnevno ako se osjećala tjeskobno.

Adele je u razgovoru za Vogue progovorila o gubitku kilograma, ali i o reakcijama okoline na svoju novu figuru. Blago rečeno, pjevačica je razočarana.

Glazbena zvijezda pojavila se u četvrtak na naslovnicama američkog i britanskog Voguea i podijelila detalje dramatične transformacije te priznala da je 'ovisna' o vježbanju. Kaže da ponekad trenira i triput dnevno.

Međutim, priznala je da je najlošija strana transformacije to što je čula kako druge žene govore i pišu 'brutalne komentare' o njezinoj promjeni izgleda.

- Vizualno sam predstavljala puno žena, ali ja sam i dalje ista osoba - tvrdi Adele.

- Druge žene su vodile brutalne razgovore o mom tijelu. Bila sam jako j***** razočarana time. To mi je povrijedilo osjećaje - rekla je zvijezda koja je u dvije godine izgubila 45 kilograma.

Nadalje, objasnila je da ju je njezina tjeskoba natjerala na gubitak težine, a tvrdi da se vježbajući osjećala puno bolje.

Adele se svoj gubitak težine prvi put javno osvrnula prošle godine, kada se pojavila u Saturday Night Liveu.

- Znam da izgledam stvarno, stvarno drugačije od kad ste me zadnji put vidjeli - rekla je pjevačica publici, misleći na tada posljednji nastup u javnosti kao headliner na Glastonbury festivalu.

- Zapravo, zbog svih ograničenja vezanih za Covid, mogla sam dovesti samo polovicu sebe, a ovo je polovica koju sam odabrala - rekla je Adele u nastavku njezinog monologa na SNL-u.

Adele je tri godine rigorozno dizala utege i trenirala po dva puta dnevno ako se osjećala tjeskobno. Iako nije u potpunosti jasno na koje je komentare mislila, zvijezda je svojim nedavnim objavama na društvenim mrežama stvorila mnogo tema za diskusiju.

U svibnju 2020. godine, Adele je postala apsolutna senzacija na društvenim mrežama nakon što je podijelila svoju fotografiju na kojoj je izgledala nevjerojatno drugačije. Obožavatelji su na društvenim mrežama raznoliko reagirali na slike, neki su rekli da im je "nedostajala" stara Adele, a drugi su dalje kritizirali njezino mršavljenje.

- Shvatila sam da tijekom vježbanja nisam osjećala nikakve tjeskobu. Nikada se nije radilo o mršavljenju. Pomislila sam: ako mogu svoje tijelo napraviti fizički jakim, a to mogu osjetiti i vidjeti, onda možda jednog dana mogu napraviti da moje emocije moj um budu fizički jaki - rekla je.

- Moja su leđa u lošem stanju, a i prošla sam kroz carski rez - rekla je.

Njezin trener, Miele, također je potvrdio da njezin cilj nije smanjenje tjelesne težine, rekavši: 'Postajalo je sve jače, fizički i psihički. Stvarno se okrenula pokretu, a posebno treningu snage. Toliko se uključila da je počela raditi dvostruke seanse.'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 19:41