OTKRIJ NAŠ NOVI FILM

Večer u kojoj se slavi uspjeh domaćeg filma, a publika upoznaje s projektima koji još nisu na platnu

David Kapac, Ivana Roščić i Andrija Mardešić

 Nera Simic/CROPIX
U Boutique cinema na Kaptolu predstavilo se deset igranih filmova koji tek u nadolazećim mjesecima započinju svoju kino distribuciju

U prostoru Boutique cinema na Kaptolu, u organizaciji Hrvatskog audiovizualnog centara, održan je svečani događaj pod nazivom "Otkrij naš novi film". Događaj je to koji za glavnu ulogu ima proslavu recentnih uspjeha domaćeg filma, podržavanje kolega i njihovih filmskih projekata te upoznavanje ljudi s filmovima koji još nisu na platnu.

Tako se na ovom događaju predstavilo deset igranih filmova koji tek u nadolazećim mjesecima započinju svoju kino distribuciju. Nakon dolaska svih uzvanika, započelo je druženje i fotografiranje, nakon čega se radnja eventa preselila u prostoriju kino dvorane gdje su bila puštena dva kratka videa te razgovor voditelja s predstavnicima svih filmova koji su se te večeri predstavljali.

image
Nera Simic/CROPIX
image

Josip Žuvan i Miljenka Čogelja

Nera Simic/CROPIX
image

David Kapac i Andrija Mardešić

Nera Simic/CROPIX

- Spomenuti događaj uključuje predstavljanje igranih filmova koji uskoro kreću u kino distribuciju - ‘Nosila je rubac črleni‘ Gorana Dukića, ‘Illyricvm‘ Simona Bogojevića Naratha, ‘Sigurno mjesto‘ Jurja Lerotića, ‘Šesti autobus‘ Eduarda Galića, ‘Garbura‘ Josipa Žuvana, ‘Stric‘ Andrije Mardešića i Davida Kapca, animirani film ‘Cvrčak i mravica‘ Luke Rukavine, ‘Tragovi‘ Dubravke Turić, ‘Glava velike ribe‘ Arsena Oremovića i ‘Punim plućima‘ Radoslava Jovanova Gonze - govore za Jutarnji iz Hrvatskog audiovizualnog centara.

image

Snimatelj Stanko Herceg i producentica Tiha Gudac

Nera Simic/CROPIX
image

Alan Katić i Sandra Lončarić

Nera Simic/CROPIX
image
Nera Simic/CROPIX
image
Nera Simic/CROPIX
image
Nera Simic/CROPIX
image

Arsen Oremović

Nera Simic/CROPIX
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 12:26