TV POSLASTICE

Strast, drama, divlji seks i neočekivani obrati: Ovo je 12 najseksi serija za vikend uživanje

Najseksi serije

 Profimedia/YouTube
Ako ne možete odlučiti što biste sljedeće pogledali, ovo je popis nekih od najseksi sadržaja na Netflixu, HBO-u, Paramountu+...

Burna priča o ljubavnim trokutima, intrigantni vladari i insajderski izvještaji o tajnama i skandalima - sve to i još puno više pronaći ćete na platformama za gledanje filmova i serija. Ako ne možete odlučiti što biste sljedeće pogledali, ovo je popis nekih od najseksi sadržaja koji su vam dostupni na Netflixu, HBO-u, Disney+, Paramountu+...

Tell Me Lies (Hulu, Disney+)

Zamišljena, tajanstvena i burna, ova drama od deset epizoda usredotočuje se na živote i odnose male skupine studenata na koledžu istočne obale SAD-a. Kad se Lucy i Stephen sretnu na posljednjoj godini studija, odmah osjete privlačnost, ali ovo je daleko od početka priče o priči sa ‘živjeli su sretno do kraja života‘ završetkom. Ljubavni trokuti, tajne, prijevare pa čak i smrt stvaraju turbulencije u njihovoj vezi, a sve to utječe i na ljude oko njih. Ako ste uživali u seriji ‘Normalni ljudi‘, onda će vam se svidjeti i ova serija.

Bridgerton (Netflix)

Temeljena na knjigama Julije Quinn, serija ‘Bridgerton‘ bavi se londonskim društvom 1813. godine. Mladi muškarci i djevojke žive od bala do bala, a svi žele pronaći potencijalne partnere za brak i bogato se i dobro udati/oženiti. U prvoj sezoni serije u središtu priče su Daphne Bridgerton i vojvoda od Hastingsa, a nad svima njima bdije nepoznata kraljica tračeva, Lady Whistledown. U drugoj sezoni serije romantična priča usmjerena je na dvoje ljudi koji se ne podnose pa se na kraju zaljubljuju - Anthonyja Bridgertona i Kate Sharmu. Mnoge obožavatelje ove serije razočaralo je što druga sezona serije nema seksa, za razliku od prve sezone u kojoj su mogli uživati u vrućim scenama.

The Affair (Paramount+)

Američka dramska serija s emitiranjem je započela 2014. na Showtimeu, a sadrži ukupno pet sezona. Glavne uloge pripale su Dominicu Westu i Ruth Wilson, a radnja istražuje emotivne posljedice vanbračne veze između Noaha Sollowayja i Alison Bailey, nakon što se njih dvoje upoznaju u jednom turističkom priobalnom gradiću. riča o njihovoj ljubavnoj aferi kroz svaku epizodu ispričana je odvojeno, a prati različite poglede na iste situacije iz perspektive Noaha i Alison.

Sex/Life (Netflix)

Nakon što je 2021. prva sezona serije ‘Sex/Life‘ stigla na Netflix, pogledalo ju je 67 milijuna gledatelja. Zbog velikog interesa snimljena je i druga sezona, a radnja se odvija oko udane žene i majke koju sustigne smiona seksualna prošlost kad joj u život ponovno ušeta zločesti bivši dečko o kojem ne može prestati maštati. Hoće li glavna junakinja uspjeti izbalansirati između nastojanja da bude ispunjena majka dvoje djece iz predgrađa i žena koja očajnički želi uživati u seksualnoj slobodi?

Fatal Attraction (SkyShowtime)

Ovo je reinterpretacija kultnog psihoseksualnog trilera iz 80-ih godina prošlog stoljeća, a istražuje fatalnu privlačnost i bezvremenske teme braka i nevjere kroz prizmu modernih stavova o snažnim ženama, kontroli i poremećajima ličnosti.

Riječ je o seriji od osam dijelova, a Dana Gallaghera utjelovljuje Joshua Jackson, dok Alex Forrest glumi Lizzy Caplan.

The Idol (HBO Max)

Protagonistica serije je kći Johnnyja Deppa, Lily-Rose Depp, koja glumi posrnulu pop zvijezdu Jocelyn. U želji da se vrati na staze slave ona zatraži pomoć u suvremenom kultu kojim predvodi samoprozvani guru Tedros, kojeg je utjelovio glazbenik The Weeknd. Serija istražuje njihov komplicirani odnos, a skandalozan i eksplicitan sadržaj zgrozio je neke gledatelje.

The Buccaneers (Apple TV+)

Za ovu su seriju mnogi govorili da će zamijeniti Netflixov ‘Bridgerton‘, a čak je i malo ‘razuzdanija‘. ‘The Buccaneers‘ dijelom se temelji na nedovršenom istoimenom romanu Edith Wharton iz 1938. godine. Radnja prati mlade bogate Amerikanke koje 1870-ih dolaze u visoko englesko društvo kako bi pronašle supruge tijekom londonske debitantske sezone. Mlade i željne zabave ne uklapaju se baš u uštogljeno viktorijansko plemstvo Londona...

Obsession (Netflix)

Strast, drama i neočekivani obrati - sve to sadrži ova Netflixova erotska drama koja se sastoji od četiri dijela. Riječ je o adaptaciji romana Josephine Hart iz 1991., a prati opasan ljubavni trokut koji se dogodi kada tajanstvena Anna Barton započne strastvenu aferu s ocem svoga zaručnika, Williamom. Anna nastoji istovremeno održavati obje veze, no Williama njegove misli izjedaju te mu počinju utjecati na svakodnevni život. ‘Obsession‘ zapravo istražuje BDSM aferu, a ovaj erotski triler napisan je iz muške perspektive.

The Borgias (SkyShowtime)

‘Obitelj Borgia‘ kompleksan je i neuljepšan portret jedne od najintrigantnijih obitelji u povijesti. Scene za treću sezonu povijesnog serijala o zloglasnoj obitelji snimale su se i u Dubrovniku te Istri. Lukavi manipulativni patrijarh obitelji Borgia uspinje se u najviše krugove moći u renesansnoj Italiji kako bi postao papa Aleksandar VI. Kako bi učvrstio moć, Aleksandar nagovori vlastitu obitelj da se zakunu na osvetu najvećim velikaškim kućama koje su mu se usudile usprotiviti, zbog čega njegovu papinstvu opet zaprijete politički nemiri. Ali Aleksandrovi pravi problem njegova su djeca koja, kako odrastaju, sve se više opiru njegovu autoritetu. Šuška se da će četvrtu sezonu Showtime napraviti kao televizijski film.

Elite (Netflix)

Španjolska teen serija isprepliće kritiku društva, sociopatske ličnosti te odnose između bogatih i siromašnih. Već na samom početku serije vdimo ubojstvo, a isprepliću se misterija, akcija i romantika. Sve to daje jednu slojevitu priču koja progovara o svemu s čime se nose današnji adolescenti. Red droge, AIDS-a, feminističkog seksa i drugih društvenih fenomena, kao i kontrast između života radničke klase i povlaštenog, besposlenog bogatog sloja mnoge će prikovati uz male ekrane.

You (Netflix)

‘You‘ je jedan od najvećih Netflixovih hitova, a prati čudaka Joea Goldberga, koji pati od erotomanije. Vlasnik knjižare svako malo ima novi objekt žudnje, koje najčešće završe s kobnim posljedicama. Riječ je o poremećaju zbog kojeg je osoba uvjerena da je neka osoba višeg društvenog statusa zaljubljena u njega ili nju pa čini sve da uspostavi kontakt.

Game of Thrones (HBO Max)

Temeljena na popularnom fantastičnom serijalu knjiga Georgea R. R. Martina, "Igra prijestolja" epska je priča o izdaji i plemenitosti smještena u zemlju Westeros, gdje ljeta i zime mogu trajati godinama, a samo je žudnja za moći vječna. Prije ove moćne serije, fantasy je bio žanr koji se nepravedno odbacivao kao samo za geekove koji igraju Dungeons & Dragons u svojim sobama do dugo u noć. Srećom, "Igra prijestolja" podsjetila je neke na to koliko fantasy može biti cool. To je bila jedna od najskupljih televizijskih serija, i u smislu ambicije i razmjera, a za sada nema ničega što bi se moglo mjeriti s njom. Iako su mnogi drugi do tada pokušavali, ali nitko joj nije bio ni blizu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. ožujak 2024 08:24