Ozark

Čini se da je Ruth pucala u Javija, problematičnog nećaka meksičkog narco bossa. Pogledajte novi trailer

Laura Linney, Jason Bateman, 'Ozark'

 Netflix/The Hollywood Archive/Hollywood Archive/Profimedia
Drugi je dio četvrte sezone omiljene serije najavljen za 29. travnja. Do tada, nestrpljivo očekujemo vidjeti koje je značenje ove najave

Saga obitelji Byrde približava se kraju, a sudeći prema novoj najavi, on će biti dramatičan.

Dosadašnje tri sezone "Ozarka", ovoj su kriminalističkoj drami donijele brojne nominacije za nagradu Emmy i Zlatni globus, uključujući nagradu za režiju dramske serije (Jason Bateman) te, dvije godine zaredom, nagradu za iznimnu sporednu glumicu u dramskoj seriji (Julia Garner).

Hvaljena serija o supružnicima Wendy (Laura Linney) i Martyju (Bateman), koji se dosele uz jezero Ozarks u saveznoj državi Missouri kako bi prali novce završava sa četrnaest epizoda četvrte sezone podijeljene na dva dijela. Prvi je dio izašao 21. siječnja na platformi Netflix, a drugi je najavljen za 29. travnja.

Finalne epizode očekuju se s nestrpljenjem, koje je, zahvaljujući napetoj najavi, u crescendu.

Martyja proganjaju posljedice nemoralnih odluka koje je donosio te krv nedužnih ljudi koji su stradali zbog njegove pohlepe. Njegov osjećaj krivnje ne nailazi na razumijevanje hladne Wendy koja ga podsjeća da su se u opasnosti našli primarno zbog njega, a situacija eskalira ekstremnim potezom bijesne Ruth (Garner), koji je po izlasku najave izazvao pravu pomutnju na internetu. Ruth je, čini se iz osvete za Wyattovo ubojstvo, upucala Javija (Alfonso Herrera), nećaka meksičkog narco bossa za kojeg bračni par Byrdes pere novce.

Fanove serije spoiler je poprilično uznemirio te naveo da ostale fanove upozore da ne gledaju najavu. Neki su pak zaključili da se zasigurno ne radi o spoileru, već o triku kojim su se tvorci serije poslužili kako bi gledatelje naveli na krivi put.

Jedno je sigurno. Broje se dani do 29. travnja kada će biti otkriveni, kako značenje ove najave, tako i sudbina Wendy i Martyja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 15:21