MARINA RENDULIĆ
Detalj koji želimo

Popularni domaći brend Materia predstavio svoj najnoviji proizvod koji ćete obožavati

Materia Daily Agenda x Well-being Diary platforma je za svakodnevni razgovor sa sobom - kad god to poželite!

Materia Daily Agenda x Well-being Diary platforma je za svakodnevni razgovor sa sobom - kad god to poželite!

U idiličnoj atmosferi sunčanog lipanjskog dana i pozitivne energije okupljenih uzvanika, u centru Zagreba predstavljen je najnoviji proizvod hrvatskog well-being brenda Materia. Nakon premium japanske Ceremonial grade matche i pribora za njezinu pripremu, prostirke za vježbanje i eco-friendly boce za vodu, na red je došao divan proizvod koji će pisanje odvesti na jednu novu, podjednako funkcionalnu i estetsku razinu. Materia Daily Agenda x Well-being Diary moderan je rokovnik novog doba jer fokus nije isključivo na dnevnim obavezama, već i na praćenju svakodnevnog ‘well-beinga‘.

image

Materia Daily Agenda x Well-being Diary

MARINA RENDULIĆ
image

Materia Daily Agenda x Well-being Diary

MARINA RENDULIĆ

Strukturiran je tako da je na početku kalendar za narednih 5 godina, odnosno do 2027., zatim slijedi središnji dio koji se sastoji od tjednog pregleda za cijelu godinu i nakon toga prazne su stranice za pisanje, crtanje, planiranje, motiviranje, inspiraciju i tome slično. Također, kroz cijeli se planer provlači nekoliko citata, koji mogu biti odličan alat za promišljanje, potaknuti na akciju, a ponekad i na velike promjene.

image

Materia Daily Agenda x Well-being Diary

MARINA RENDULIĆ
image

Materia Daily Agenda x Well-being Diary

MARINA RENDULIĆ

Osnivačica brenda Materia, Maja Blažević rekla je da ovaj rokovnik "Zamišljen kao platforma gdje možemo zapisivati svoje dnevne obaveze, privatne ili poslovne, i pratiti svoj well-being. Ovo je meni jako poseban proizvod jer sam osobno radila na njemu mjesecima, zapravo sam ga u potpunosti iskreirala, a onda mu je naš dizajner dao formu i udahnuo život. Htjela sam da bude, kao i svi naši proizvodi, podjednako funkcionalan, da lijepo izgleda te ono najbitnije - da bude jednostavan i zabavan za korištenje", a ono što je zasigurno odlično je da "Nema zadanih datuma i godina, tako da nikad ne može biti outdated, možete mu se vratiti kad god poželite i uvijek će biti aktualan".

image

Osnivačica brenda Materia, Maja Blažević

MARINA RENDULIĆ

Posebne gošće eventa bile su četiri inspirativne žene, koje su dale osobni osvrt na citate iz rokovnika s kojim su se najviše poistovjetile te su one svojim riječima i poukama nadahnule sve prisutne. Riječ je o Hiam Hamed, mladoj poduzetnici koja je nakon dugogodišnje korporativne karijere pokrenula vlastitu well-being priču, zatim novinarki i medijskoj konzultantici Ana Muhar Blanquart, menadžerici u globalnoj korporaciji L‘oreal, Ivani Petković Červa te kolumnistici, pjesnikinji i DJ-ici Fridi Sarar. Glavna misao vodilja koja se provlačila kroz njihov međusobni razgovor bila je da je važno slušati svoje srce, biti autentičan i krenuti jer onda nas svemir dalje podržava.

image

Kolumnistica, pjesnikinja i DJ-ica, Frida Sarar

MARINA RENDULIĆ
image

Ivana Petković Červa, Frida Sarar, Ana Muhar Blanquart, Maja Blažević i Hiam Hamed

MARINA RENDULIć MARINA RENDULIC

Lokacija eventa bila je Mala biskupska vrtna kuća u Vlaškoj, koja je djelo bečkog arhitekta Josepha Reymunda, a gosti su uživali u slanim i slatkim zalogajima, osvježavajućoj matcha kombuchi, kao i rose vinu. Neki od gostiju, a ujedno i suradnici brenda bili su Anita Dujić, Iris Cekuš, Tatjana Dragović, Alis Marić, Anamarija Brkić, Ivana Vukušić, Tina Bačić i Jana Fabijanić.

image

Predstavljanje novog proizvoda brenda Materia

MARINA RENDULIĆ

Blažević je na kraju druženja poručila: „Želimo da živite svoj najbolji ŽIVOT i da ovaj dnevnik smatrate svojim alatom za vlastiti well-being. Pisanje ima brojne pozitivne učinke poput oslobađanja od stresa, jačanja kreativnosti, poboljšanog pamćenja i fokusa te povećane zahvalnosti. Zapisivanjem stvari povezujete se sa svojim ciljevima i snovima, a šanse su da ćete ih i ostvariti“. Pritom je istaknula da je ovaj rokovnik inspirativan izbor za poklon sebi ili dragoj osobi, a možete ga kupiti na službenom webshopu.

image

Predstavljanje novog rokovnika brenda Materia

MARINA RENDULIĆ
Linker
01. svibanj 2024 11:19