OBITELJSKA STVAR

U domu Indire i Miroslava Levaka: ‘Vrijeme je za novi početak‘

U našoj rubrici Obiteljska stvar kamerom smo ušli u raskošni dom pjevačice Indire i njezinog supruga, poduzetnika Miroslava Levaka koji dijele proteklih šest godina koliko su u braku, a pred njima su novi izazovi jer će svoju oazu uskoro zamijeniti novom kućom s velikom okućnicom.

Iznimno je stresno u vrijeme pandemije biti pjevačica kada epidemiološke mjere ne dozvoljavaju okupljanja i koncerte, ali svestrana Indira Levak (47) ni tijekom lockdowna ne miruje. Više no ikad posvetila se dizajniranju, proširila posao za klijente od idejnog rješenja do ključa u ruke, a obiteljsko gnijezdo u podsljemenskom naselju Gračani koje dijeli sa suprugom Miroslavom Levakom (45) svojevrstan je showroom svega što stvara. Ništa od toga, kaže nam, ne bi funkcioniralo da u­z sebe nema čovjeka svog života.


"Mirek je supermen, njemu uistinu ne mogu naći manu. Kao suprug je divan, nježan, moja najveća potpora, zaštitnik, moja stijena. Kao menadžer on je osoba kojoj neizmjerno vjerujem, drži me kao kap vode na dlanu", priča pjevačica.

U obitelji Levak nikada nije dosadno, a najmanje kada krenu svađe oko Indirinog perfekcionizma koji je razlog što u njihov dom nikada nije ušla spremačica.

Kućanica je koja sve održava i detaljno analizira zbog čega joj suprug redovito prigovara. "Pet sati hodam s usisavačem i krpom u ruci, a on mi govori da je bolje da sam to vrijeme provela s prijateljicama na kavi. No horoskopska Djevica ne da mi mira. Sama peglam, čistim, dizajniram, savršena žena", u šali dodaje Indira koja iznimno cijeni suprugove kulinarske vještine.

image
Indira Levak u svom domu u Gračanima
NEJA MARKIČEVIĆ/CROPIX

"Miro je odličan u kuhinji, kuha dobar grah, a na meniju je često zdrava prehrana, ali kad ja uđem u kuhinju objed bude puno raskošniji, zna on da je oženio Slavonku".

Slavonka u njoj pobunila se i na drugim poljima. Iako njihovih dvjestotinjak četvornih metara doma odiše hotelskom estetikom zahvaljujući luksuznim komadima koji nose potpis Indira Levak design, supružnici su odlučili staviti stan u prodaju i kupiti kuću s velikom okućnicom. Iz stana će ponijeti samo podnu svjetiljku Flos koja se već godinama seli s pjevačicom. "Ovo je naš dom otkako smo vjenčani i nakon šest godina vrijeme je za nove izazove. Maštam o zelenim obroncima, košnji trave i naše tri udomljene mace i dva psića koji trče po njoj", kaže Indira u čiji smo dom zavirili i kamerom.


ČITAJTE I:

Nevena Rendeli: 'Kada sam upoznala Makovu djecu bilo je kaotično, danas smo svi velika sretna obitelj'

U domu Nikoline Ristović: ‘Ja sam kućni domaćinski tip, a Vidoje je taj koji unosi nered‘

Marijana Mikulić: ‘Ne znam kako bih uz toliko djece, stanove i kredite svake tri godine nalazila ljubav svog života‘

Linker
23. travanj 2024 05:17