uskoro na Hulu

Stigao trailer za show koji se čeka: Kim progovara o novom dečku, a Kylie o trudnoći

Novi show prikazivat će se svakog četvrtka na televiziji Hulu te će se fokusirati na život i karijeru poznatih sestara i njihove majke Kris.

Mnogi obožavatelji obitelji Kardashian i njihovog shova Keeping Up With The Kardashians bili su jako razočarani kad su poznati reality sestre najavile da se bliži kraj jednom od najgledanijih reality showova svih vremena, no u rukavu su imale još jedan as. Naime, obitelj nije željela odbaciti ono što joj dobro ide pa su sklopile suradnju s televizijom Hula i osmislile novi reality jednostavnog naziva The Kardashians.

Nakon mjeseci najavljivanja, sada je konačno došao i trailer za show koji će se početi prikazivati 14. travnja, a fokusirat će se na život i posao majke Kris Jenner te sestara Kourtney Kardashian, Kim Kardashian, Khloé Kardashian, Kendall Jenner i Kylie Jenner.

image

Kylie Jenner

HULU/FERRARI/PROFIMEDIA

Koliko je vidljivo iz trailera, Kim će po prvi put progovoriti o vezi s komičarom Petedom Davidsonom, razvodu od repera Kanyea Westa, dok će Kylie pokazati kako napreduje njezina druga trudnoća.

"Ovo je veza za koju mislim da nitko nije vidio da dolazi", rekla je Kris u traileru o Kim i Davidsonu. Kim je za Variety prošlog tjedna rekla da njezin novi dečko nije još snimao za Hulu, no ona će objasniti kako su se upoznali i sve detalje o njihovoj vezi koje zanimaju njezine obožavatelje. "Definitivno sam otvorena za razgovor", poručila je Kim.

Nadalje, Khloe će govoriti o vezi s Tristanom Thompsonom koju naziva kompliciranom te mu direktno kaže da za "povjerenje treba vremena", dok je Kourtney iznenadila viješću da želi bebu s dečkom. “Travis i ja želimo imati dijete”, kaže Kourtney u traileru koji prikazuje par u liječničkoj ordinaciji.

image

Kourtney Kardashian i zaručnik Travis Barker.

HULU/FERRARI/PROFIMEDIA

Čitajte i: Kim Kardashian izazvala je bijes žena diljem svijeta svojim 'receptom' za poslovni uspjeh

U showu će se pojaviti i Scott Disik koji je hodao s Kourtney prije gotovo deset godina, a sada ga vidimo u traileru kako se druži s Kim. "Svidjet ćeš im se zbog onog što jesi, a ne zbog ono što nosiš", rekao je Kim prije nego je poručio: "Samo se šalim, očito."

“The Kardashians” reality show prikazivat će se jednom tjedno svakog četvrtka, ali za razliku od prethodnog showa, ovaj neće imati strogo određen scenarij.

Linker
20. travanj 2024 15:55