Novi korak u vezi

Megan Fox i Machine Gun Kelly zaruke proslavili ispijanjem krvi: ‘Uvijek i zauvijek i u svakom životu - da‘

Zvijezda ‘Transformersa‘ pohvalila se sretnom vijesti, ona i osebujni glazbenik odlučili su ozakoniti svoju ljubav.

Nakon godinu i pol dana strastvene veze, osebujni glazbenik Machine Gun Kelly (31) zaprosio je glumicu Megan Fox (35). Vijest o zarukama objavili su na društvenim mrežama, a zvijezda ''Transformersa'' nije krila koliko ju je potez njezinog ekscentričnog dečka iznenadio. Uz video na kojem se vidi kako je Machine Gun Kelly kleknuo i zaprosio svoju dragu, a ona je napisala ''Tražili smo magiju. Nismo bili svjesni boli s kojom ćemo se suočiti u tako kratkom, frenetičnom razdoblju. Nesvjesni odricanja i truda koji će nas odnos zahtijevati, ali opijeni ljubavlju. I karmom. Nekako, nakon svega, godinu i pol kasnije, nakon što smo prošli kroz pakao, smijala sam se više nego ikada u životu, zamolio me da se udam za njega. I u ovom životu i onima prije i poslije ovoga, rekla sam da… I onda smo pili krv. 1.11. 22''.

Zaruke su pale na mjestu gdje su prvi put bili u srpnju 2020., ispod drva bayana, gdje su prvi put shvatili da je njihov odnos prava ljubav.

A osebujni reper pohvalio se zaručničkim prstenom u čijem je dizajniranju sudjelovao uz pomoć draguljara Stephena Webstera. Prsten ima dva kamena, smaragd koji pripada njezinoj godini rođenja i dijamant koji pripada njegovoj godini rođenja. Dva kamena u obliku suza i spojeni su zajedno te oblikom čine srce, ili kako je reper napisao - jednu dušu.

image

Što luđe to bolje - glumica i reper.

SHUTTERSTOCK /PROFIMEDIA

Čitajte i: Kakvo izdanje! Megan Fox u potpuno prozirnoj haljini dala naslutiti trudnoću, a potom umalo s dečkom završila u tučnjavi

Osebujna veza

Par uglavnom skandalizira javnost svojim odjevnim kombinacijama za koje je malo za reći da su hrabre. Glumica nosi haljine koje više otkrivaju nego sakrivaju, a kompletno istetovirani reper pravim imenom Colson Baker, s brojnim peircinzima po tijelu, ekscentričnim kombinacijama i dugim nalakiranim noktima voli provocirati konzervativnu američku scenu. Nema sumnje da mladi glazbenik u glumici pokrenuo njezinu divlju stranu jer je neprepoznatljiva u odnosu na život prije njega.

image

Osvanuli su i na naslovnoj stranici britanskog časopisa GQ Style.

PA IMAGES/PROFIMEDIA

Naime, Megan Fox bila je deset godina u braku, s glumcem Bryanom Austinom Greenom s kojim ima tri sina - devetogodišnjeg Noaha, sedmogodišnjeg Bodhija te petogodišnjeg Journeya. Do nedavno ju se moglo vidjeti s neuređenom kosom u ležernim trenirkama kao djecu vodi u neki zabavni park ili školu. Iz uzorne domaćice i mame, na krilima strastvene ljubavi pretvorila se u ono što očito jest - neobuzdanu vamp divu koja uz svog mlađeg dečka eksperimentira i s drogama što je javno i priznala.

Linker
19. travanj 2024 05:15