Amber Heard, glumica

 XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
Preseljenje iz Amerike

Novi život Amber Heard: Bivša supruga Johnnyja Deppa nakon gubitka parnice odlučila se za veliku promjenu

Američka glumica s trogodišnjom kćerkicom živi u vili od dvjesto kvadrata u madridskoj četvrti El Viso.

Američka glumica s trogodišnjom kćerkicom živi u vili od dvjesto kvadrata u madridskoj četvrti El Viso.

Španjolci su navikli na fešte i slavlja, no razlog uistinu mora biti poseban da orkestar mariachija nekome svira pod prozorom usred bijela dana. Upravo to se dogodilo u madridskoj četvrti El Viso čija je najpoznatija stanovnica američka glumica Amber Heard u vili od dvjesto kvadrata 22. travnja nedavno proslavila svoj 38. rođendan.

Glazbenici su pred njezina vrata stigli odjeveni u meksičke nošnje i Amber Heard otpjevali "La Bambu", "El Son de la Negra" i "El Mariachi Loco", neke od njezinih najdražih pjesama. Tko je naručio i platio orkestar nije poznato, no moguće da je i sama glumica okrenula broj telefona njihovog menadžera kako bi svoj lik i djelo ponovno vratila u središte medijske pažnje.

image

Dar za 38. rođendan stigao joj je poštom na madridsku adresu

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
image

Amber Heard

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Amber Heard, naime, kao da je crnu rupu propala otkako je izgubila suđenje stoljeća s bivšim suprugom Johnnyjem Deppom. Na njezinoj filmskoj stranici nema najavljenih novih naslova, kazališne uloge u Europi nitko joj ne nudi, pa se čini da se Amber Heard posljednju godinu, od preseljenja u Madrid, potpuno posvetila ulozi majke svoje kćerkice Oonagh, koja je 15. travnja proslavila treći rođendan.

image

Amber Heard u šetnji s kćerkicom

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

O povratku u Sjedinjene Države očito niti ne razmišlja, jer ju u Madridu posjećuju otac David Clinton Heard i rijetki prijatelji, a s njom živi dadilja koja joj pomaže u brizi oko kćeri. Potkraj lanjske godine pripremale se, doduše, za nastup na Njujorškom maratonu, ali je na madridskom asfaltu ozlijedila kuk, zbog čega je na kraju nastup na toj utrci morala otkazati, a nekoliko mjeseci se od ozljede oporavljala i kretala uz pomoć štaka.

image

Pripremajući se za maraton ozlijedila je kuk

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Premda su mnogi bili uvjereni kako će je gubitak parnice protiv Johnnyja Deppa i financijski dotući, to se očito nije dogodilo, jer Amber Heard živi u kući čija se vrijednost procjenjuje na više od 1,7 milijuna eura, a čini se da joj u životu - osim filmskih i televizijskih uloga - baš ništa ne nedostaje.

image

Suđenje s bivišim suprugom Johnnyjem Deppom koštalo ju je živaca, reputacije i novca

ERIK PENDZICH/SHUTTERSTOCK

Mjesecima su, naime, trajali pregovori njezinog odvjetničkog tima s pravnim zastupnicima Johnnyja Deppa oko odštete zbog klevete koju će glumica isplatiti bivšem, koji je na kraju pristao na milijun dolara, deseterostruku manju cifru od dosuđene.

S druge strane Španjolska je bila logičan odabir za preseljenje, jer rođena Teksašanka odlično govori španjolski, a madridsku adresu je prijavila kao svoje i kćerino boravište.

image

Njezina kći Oonagh Paige u travnju je proslavila treći rođendan

305SHOCK/KADENA/PROFIMEDIA

Nije tajna da je glumica završetak suđenja dočekala iscrpljena, razočarana i u velikom stresu zbog presude kakvu nije očekivala, te je jedva dočekala napustiti Sjedinjene Države. Europu je odabrala jer na starom kontinentu ima mnogo više privatnosti nego u Americi. A posljednji put je na crvenom tepihu u društvu ljudi iz svijeta filma viđena lanjskog ljeta u Italiji, na Filmskom festivalu u Taormini, čija je bila specijalna gošća.

image

U Madridu je posjećuje otac David Clinton Heard

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
Linker
30. travanj 2024 12:16