Privela je kraju svoje obrazovanje na Sveučilištu Stanford, a uz to je otkrila i da ljubi Arthura Donalda 

 KRISTINA BUMPHREY/PICTUREGROUP FOR FX/SHUTTERSTOCK
Više se ne skrivaju

Novi par na sceni: Kći Billa Gatesa ljubi unuka legendarnog glazbenika

Phoebe Gates diplomirala je na američkom Sveučilištu Stanford, a slaveći to važno poglavlje u životu potvrdila je vezu s Arthurum Donaldom.

Phoebe Gates diplomirala je na američkom Sveučilištu Stanford, a slaveći to važno poglavlje u životu potvrdila je vezu s Arthurum Donaldom.

Kći američkog milijardera i jednog od osnivača tvrtke Microsoft Billa Gatesa, 21-godišnja Phoebe Gates, pohvalila se kako je privela kraju svoje obrazovanje na Sveučilištu Stanford, a uz to je potvrdila i da je na ljubavnom planu sretna. Njezino srce osvojio je Arthur Donald, unuk legendarnog britanskog glazbenika Paula McCartneyja kojem je posvetila objavu na društvenim mrežama i tako javnosti otkrila njihovu, do sada dobro čuvanu, ljubav.

"Moj dečko, Arthur, ponudio mi je prijevoz nakon ceremonije", napisala je Phoebe u svom foto-dnevniku koji na društvenim mrežama vodi za magazin Nylon, slaveći diplomu preddiplomskog studija biologije koju je dobila na Sveučilištu Stanford.

"Znala sam da to moram ostvariti jer sam htjela gledati svoju majku, Melindu Gates, kako drži ovogodišnji govor na svečanoj ceremoniji mature. Ne mogu zamisliti bolji kraj. To je kraj jednog poglavlja i početak drugog, velika je privilegija biti u ovo vrijeme s obitelji i prijateljima kako bi to proslavili", dodala je Gates koju se s četiri godine starijim Donaldom počelo povezivati još u rujnu prošle godine kada su zajedno otišli na odmor u Europu, gdje su posjetili Pariz i od tamo se javili putem društvenih mreža, no tada nisu htjeli javno komentirati svoj odnos.

Phoebe je najmlađe dijete 68-godišnjeg Billa i njegove 59-godišnje bivše supruge Melinde od koje se razveo prije tri godine, a u braku su dobili još 28-godišnju kćer Jennifer i 25-godišnjeg sina Roryja. I Arthur dolazi iz dobro poznate obitelji, on je najstariji sin 54-godišnje Mary McCartney, kćeri frontmena legendarnih Beatlesa Paula McCartneyja, i njezina bivšeg supruga Alistaira Donalda. Mary je jedna od Paulovo petero djece, a uz nju još ima i kćeri Heather, Mary, Stellu i sina Jamesa koje je dobio s pokojnom suprugom Lindom Eastman i kćer Beatrice s bivšom suprugom Heather Mills. Slavni glazbenik danas je u braku s Nancy Shevell s kojom se vjenčao 2011. godine i ponosi se svojom unučadi o kojoj voli javno pričati i svake godine s njima odlazi na odmor.

"Imam osmero svojih unučadi. Jednom me jedno od njih pitalo - ‘Djede, možeš li ti to?‘. Svake godine imamo nekoliko zajedničkih praznika i to je vrijeme kada im najviše čitam", izjavio je Paul u intervjuu koji je 2019. godine dao za Hey Music, koji zbog unuke ovih dana ima dodatan razlog da bude još ponosniji.

image

Privela je kraju svoje obrazovanje na Sveučilištu Stanford, a uz to je otkrila i da ljubi Arthura Donalda

KRISTINA BUMPHREY/PICTUREGROUP FOR FX/SHUTTERSTOCK

Unatoč tome što potječe iz jedne od najbogatijih svjetskih obitelji, Phoebe je odučila da želi biti svoja i odvojiti se od svojih roditelja što je i učinila. Tako je već kao studentica, ali i ambiciozna modna dizajnerica postigla mnogo. U svijetu mode istaknula se svojim talentom, sudjelovala je Tjednima mode u New Yorku i Parizu, a sada uz sve to privela studij kraju.

image

Phoebe je najmlađe dijete 68-godišnjeg Billa Gatesa i njegove 59-godišnje bivše supruge Melinde od koje se razveo prije tri godine

EFREN LANDAOS/SHUTTERSTOCK

Neki smatraju kako je sve to postigla zahvaljujući obiteljskom bogatstvu, ali Bill i Melinda oduvijek su inzistirali na tvrdnji da su napravili sve kako bi njihova djeca ostvarila sama svoje uspjehe. Bill, čija se neto vrijednost procjenjuje na 107 milijardi dolara, u nekoliko je navrata izrazio strah da će njegova djeca postati izopačena zbog bogatstva, a jednom se zakleo da će ga iskoristiti kako bi više pomogao siromašnima nego vlastitoj djeci.

Bivši supružnici Gates, koji su se razveli 2021. godine nakon 27 godina braka, odgajali su svoje potomke nastojeći im pružiti što normalnije djetinjstvo. Djecu su poticali da sami obavljaju kućanske poslove i nisu im dopuštali da imaju vlastite mobitele sve dok nisu navršili 14 godina, što je za svaku pohvalu. No, bez obzira na to, okruženje u kojem su odrastali daleko je od skromnog. Phoebe tako danas voli raskošan život u što se možemo uvjeriti i na njezinom profilu na Instagramu i često odlazi na luksuzna putovanja diljem svijeta kojima se hvali i dijeli svoje avanture 423 tisuće ljudi.

Linker
29. lipanj 2024 22:43