TIZIANA FABI/AFP/PROFIMEDIA
NERAZDVOJNI PAR

Ljubavna priča našeg najuspješnijeg nogometaša: 14 godina braka Luke i Vanje Modrić

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacija i legenda madridskog Reala sa suprugom Vanjom nerazdvojan je puna dva desetljeća.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacija i legenda madridskog Reala sa suprugom Vanjom nerazdvojan je puna dva desetljeća.

Sve upućuje na to da će naš najbolji nogometaš, 38-godišnji Luka Modrić ovih dana ponovno produžiti svoj ugovor s madridskim Realom koji ga za kraljevski klub veže do 30. lipnja, u kojem je nanizao 12 godina fenomenalnih uspjeha. No, prije toga, te uoči finalne utakmice Lige prvaka na Wembleyju i početka priprema za Europsko nogometno prvenstvo, na kojem će ponovno predvoditi hrvatsku reprezentaciju, Modrić je 13. svibnja proslavio 14. godišnjicu braka sa suprugom Vanjom, ženom svog života s kojom je u vezi puna dva desetljeća.

Luka je supruzi Vanji godišnjicu braka čestitao emotivnom objavom na Instagramu, gdje je podijelio njihovu zajedničku fotografiju uz tekst "14 godina", te emotikone srca i vjenčanog prstena. Tog 13. svibnja 2010. Luka i Vanja Modrić svoju su vezu ozakonili pred matičarem, a crkveno vjenčanje i svadbu priredili su u lipnju 2011. u Zagrebu.

image

Luka i Vanja Modrić u Zagrebu 2012.

ADMIR BULJUBASIC/CROPIX

Luka je često isticao kako mu je u fenomenalnoj sportskoj karijeri, tijekom koje je zaslužio i titulu najboljeg nogometaša svijeta, obitelj najveća potpora te da bi mu bez suprugine podrške i ljubavi bilo mnogo teže ostvariti sve svoje ciljeve.

Devetnaestogodišnji Luka Modrić buduću suprugu je zapazio na Dinamovom stadionu u Maksimiru, kamo je Vanja dolazila u posjet majci Vesni Juraić, tadašnjoj šefici klupskog računovodstva. Prvi susret dogovorili su u zagrebačkom kafiću 2004., a Lukina supruga svojedobno je otkrila da su se odlučili sastati nakon telefonskog razgovora koji je potrajao čak tri sata.

image

Vanja Modrić s djecom Ivanom, Emom i Sofijom na zagrebačkoj promociji Lukine knjige "Moja igra"

MARKO TODOROV/CROPIX

"Luka je poseban, jednostavno zrači i osvaja. Svidjelo mi se što je istovremeno samozatajan, ali i iznimno samouvjeren. Ambiciozan je s najvišim ciljevima, siguran da ih može ostvariti", ispričala je Vanja.

Premda im je na prvi pogled bilo jasno da su suđeni jedno drugome, vjenčanje i svadbu su nekoliko puta odgađali zbog njegovih brojnih klupskih i reprezentativnih obaveza. Osim toga željeli su na svojoj svadbi okupiti kompletnu obitelji i sve prijatelje, s kojima su u hotelu Westin feštali su do zore uz hitove Mladena Grdovića, Halida Bešlića i klape Intrade.

image

Crkveno vjenčanje održano je 11. lipnja 2011. u Zagrebu

BORIS KOVACEV/CROPIX

U braku su dobili troje djece, 14-godišnjeg sina Ivana, te 11-godišnju Emu i 6-godišnju Sofiju Modrić, koje podižu s mnogo pažnje i ljubavi. Vanja Modrić sa svojim suprugom analizira sve njegove utakmice, a više od svega uživaju u ljetnom odmoru kad svi zajedno dolaze na odmor i posjećuju obitelj u Zagrebu i Zadru.

U Zagrebu svoj dom uređuju u luksuznoj novogradnji u Tkalčičevoj ulici, u kojoj su spojili dva potkrovna susjedna stana, dok u Zadru posjeduju luksuznu vilu na obali mora u Kožinu. S obzirom na zgusnut raspored - zbog finala Lige prvaka protiv Borussije iz Dortmunda na Wembleyju, te održavanja Europskog nogometnog prvenstva u Njemačkoj od 14. lipnja do 14. srpnja - ove godine će im svaki dan ljetnog odmora biti - još slađi.

Linker
14. svibanj 2024 13:42