ona je stup obitelji

Što znamo o obiteljskom životu novog sportskog direktora Hajduka? Vanja je od danas braku s ‘penzićem‘. Tobože...

Vanja Kalinić na terasi svog splitskog doma

 Instagram

Nikola Kalinić je od danas "penzioner"! To zaista komično zvuči kad se ovako napiše, ali naravno da je Nikola miljama daleko od umirovljenja i mirovanja.

No, činjenica ostaje da je završio svoju bogatu igračku karijeru, i to u dresu Hajduka, te preuzima novu ulogu u svom voljenom klubu, gdje je imenovan za sportskog direktora.

Ovo imenovanje Nikoli je bilo kao šlag na torti u tjednu preuzbudljivih događaja. Prošlog tjedna sa suprugom Vanjom dočekao je svoje treće dijete, čime je obitelj postala peteročlana. Ova sretna vijest razveselila je njihove bliske ljude, te donijela novu radost i uzbuđenje u njihove živote.

image

Konferencija za medije HNK Hajduk na na kojoj je Nikola Kalinic predstavljen kao novi sportski direktor.

Tom Dubravec/Cropix

Život Obitelji Kalinić

Nikola Kalinić, poznat po temperamentu i sjajnom nogometnom putu, i njegova supruga Vanja uvijek su naglašavali važnost obitelji.

Poznati su po svojoj posvećenosti, međusobnoj podršci i ljubavi, te iako tajnoviti i samozatajni što se tiče javnog eksponiranja, često dijele sretne trenutke iz svog privatnog života sa svojim pratiteljima preko društvenih mreža.

Vanja i Nikola su u skladnom braku od 2013. godine. Iako nije često pod svjetlima reflektora, Vanja igra ključnu ulogu u održavanju harmonije unutar obitelji. Njezina posvećenost djeci i Nikoli čine je pravim stupom obitelji Kalinić.

Vanja i Nikola dijele životne vrijednosti, ona potječe iz Trpnja, diplomirala je na Pomorskom fakultetu, ali je svoju karijeru podredila suprugovoj.

U davnom intervjuu koji je dala za "Slobodnu", Vanja je otkrila da obožava modu, te da joj je ona "najdraži ispušni ventil" u rijetkim trenucima kad se može posvetiti samo sebi.

Zbog Nikoline su se karijere često selili, do Firence, Manchestera, kad je igrao za engleski Blackburn, a živjeli su i u Dnjipru u Ukrajini. Međutim, prije zajedničkog života, Vanja je puno godina provela sama.

"Iz moje skromne biografije s ponosom volim istaknuti toda sam s 15 godina otišla iz roditeljskog doma na pelješcu i četiri godine živjela sama dok nisam maturirala. Sigurno je to razlog zbog kojeg sam sazrela prije no drugi. Kad smo se Nikola i ja zaljubili, bili smo praktički još uvijek tinejdžeri, tako da je ostatak moje biografije usko vezan uz njegovu karijeru" - ocijenila je samozatajna Vanja, kojoj pripada puno u priči o Kalinom uspjehu.

Upitana kakav je Nikola na modnim terenima, odgovorila je:

"On kao tipično muško, sve mu je dobro i isto, pa tako da mu se pred očima pojavim u bijeloj majici, a nakon toga u haljini s kristalima, on ne bi primijetio razliku!

Komentar je uvijek isti: "To ti je čudo, jesi li gotova?" - kroz smijeh je tada ispričala Vanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. lipanj 2024 19:13