Justin Bieber i Hailey Bieber

 MATT BARON/SHUTTERSTOCK
Vesele vijesti

Stiže beba: Hailey i Justin Bieber emotivnom objavom otkrili da čekaju prvo dijete

Poznati pjevač i manekenka u braku su šest godina, a još uvijek nije poznato kada bi prinova trebala doći na svijet.

Poznati pjevač i manekenka u braku su šest godina, a još uvijek nije poznato kada bi prinova trebala doći na svijet.

Iako se mjesecima šuškalo da imaju problema u braku, izgleda kako to ipak nije bila istina. Upravo suprotno, Hailey i Justin Bieber posljednjih dana imaju veliki razlog za slavlje - postat će roditelji. Poznati pjevač i američka manekenka sretnu vijest o prinovi koja im uskoro dolazi otkrili su na društvenim mrežama, objavivši pritom emotivne fotografije i video koji je oduševio njihove pratitelje. Slavni par također je objavio i snimku s obnove zavjeta.

Hailey je nosila bijelu čipkastu haljinu modne kuće Ralph Laurent, dok se Justin odlučio za nešto ležerniji look. Oboje su oduvijek otvoreno govorili o tome kako im je velika želja da jednog dana postanu roditelji, a 27-godišnja manekenka je još 2021. priznala da dulje vrijeme sanja da postane majka.

"Uvijek smo znali da smo usklađeni oko onoga što želimo u našoj budućnosti. Razgovarali smo o tome da se želimo udati mladi, imati obitelj i graditi zajednički život. Čak i prije nego što smo znali da želimo biti jedno s drugim", rekla ja tada u jednom intervjuu.

image

Justin i Hailey u braku su od 2018., a ovo će im biti prvo dijete

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Ovo će poznatom paru biti prvo dijete, a u braku su šest godina. Vjenčali su se sredinom 2018. u njujorškoj vijećnici, ali su neko vrijeme od javnosti skrivali da su izrekli sudbonosno "da". Ipak, sve se otkrilo 30. rujna kada su napravili veliko vjenčanje za prijatelje i zarekli se na vječnu ljubav u kapelici Somerset u Blufftonu u Južnoj Carolini.

Na vjenčanju su bila brojna poznata lica, između ostalih i Kendall Jenner, Camila Morrone, Haileyin otac Stephen Baldwin i njegov brat Alec. Fotografija sa svadbe gotovo da i nije bilo jer fotografi nisu imali pristup proslavi, a Justin je na svom profilu objavio tek dvije fotografije u zagrljaju svoje novopečne supruge.

Linker
10. svibanj 2024 15:44